Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gavin James - Bitter Pill

Cover Gavin James - Bitter Pill
CD
Good Soldier / Believe 88985301792
Cover Gavin James - Bitter Pill
LP
Sony 88985301771

Album

Jaar:2016
Label:GS BELIEVE
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/03/2016 (Positie 33)
Laatste week notering:28/05/2016 (Positie 197)
Piekpositie:33 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:7783 (302 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 28 / Weken: 1
fr  Piek: 170 / Weken: 1
nl  Piek: 17 / Weken: 6
be  Piek: 33 / Weken: 5 (V)
  Piek: 171 / Weken: 1 (W)

Tracks

11/03/2016
CD Good Soldier / Believe 88985301772 (Sony) / EAN 0889853017720
Toon detailsAlles beluisteren
1.For You
  3:02
2.Nervous
  3:36
3.Remember Me
  3:56
4.Bitter Pill
  4:00
5.Coming Home
  3:55
6.I Don't Know Why
  3:59
7.22
  3:40
8.Ghost
  4:08
9.Hole In My Heart
  3:02
10.Say Hello
  3:13
11.Two Hearts
  3:57
12.Till The Sun Comes Up
  3:56
13.The Book Of Love
  2:58
   
11/03/2016
Limited Deluxe Edition - CD Good Soldier / Believe 88985301792 (Sony) / EAN 0889853017928
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.For You
  3:02
2.Nervous
  3:36
3.Remember Me
  3:56
4.Bitter Pill
  4:00
5.Coming Home
  3:55
6.I Don't Know Why
  3:59
7.22
  3:40
8.Ghost
  4:08
9.Hole In My Heart
  3:02
10.Say Hello
  3:13
11.Two Hearts
  3:57
12.Till The Sun Comes Up
  3:56
13.The Book Of Love
  2:58
CD 2:
Live In Dublin
1.For You (Live)
  2:50
2.Nervous (Live)
  3:38
3.I Don't Know Why (Live)
  3:44
4.Coming Home (Live)
  4:31
5.Till The Sun Comes Up (Live)
  3:55
6.Hole In My Heart (Live)
  3:08
7.22 (Live)
  3:01
8.Great Escape (Live)
  2:55
9.Ghost (Live)
  3:52
10.Say Hello (Live)
  3:29
11.Two Hearts (Live)
  4:44
12.The Book Of Love (Live)
  3:10
13.Bitter Pill (Live)
  3:36
   
25/03/2016
LP Sony 88985301771 (Sony) / EAN 0889853017713
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
CD
   

Gavin James   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Book Of Love14/03/20151014
Bitter Pill05/09/2015Tip: 4 
2217/10/2015Tip: 53 
Nervous12/03/2016Tip 
Nervous (The Ooh Song) [Mark McCabe Remix]06/08/2016Tip: 4 
Have Yourself A Merry Little Christmas17/12/2016Tip: 21 
Tired (Alan Walker feat. Gavin James)03/06/2017Tip 
Hearts On Fire18/11/2017Tip 
Always12/05/2018Tip: 25 
Glow15/12/2018416
Faces27/07/2019Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Whelans14/03/20157016
Bitter Pill19/03/2016335
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 1)

Wahrheitpur
Member
**
Ist für mich tatsächlich eine bittere Pille, die man da schlucken muss. Depri-Musik auf hohem Depri-Niveau, braucht die Welt nicht.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.