Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ty Segall - Emotional Mugger

Cover Ty Segall - Emotional Mugger
Cover

Album

Jaar:2016
Label:DRAG CITY
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/01/2016 (Positie 127)
Laatste week notering:06/02/2016 (Positie 171)
Piekpositie:127 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:9406 (104 Punten)
In de landen:
be  Piek: 127 / Weken: 2 (V)
  Piek: 132 / Weken: 1 (W)

Tracks

22/01/2016
CD Drag City DC628CD / EAN 0781484062820
Toon detailsAlles beluisteren
1.Squealer
  3:47
2.Californian Hills
  3:09
3.Emotional Mugger / Leopard Priestess
  5:21
4.Breakfast Eggs
  2:35
5.Diversion
  3:36
6.Baby Big Man
  2:44
7.Mandy Cream
  3:16
8.Candy Sam
  3:17
9.Squealer Two
  3:23
10.W.U.O.T.W.S.
  3:02
11.The Magazine
  3:56
   
22/01/2016
LP Drag City DC628 / EAN 0781484062813
Toon detailsAlles beluisteren
   

Ty Segall   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Feel20/09/2014Tip: 85 
My Lady's On Fire18/11/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sleeper07/09/20131531
Manipulator06/09/2014605
Emotional Mugger30/01/20161272
Ty Segall04/02/20171294
Freedom's Goblin03/02/2018633
Joy (Ty Segall & White Fence)28/07/20181133
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.