Login
België (Vlaanderen)

Charles Aznavour - Collected

Cover Charles Aznavour - Collected
LP
Music On Vinyl MOVLPL1924
Digital
USM 16UMGIM00844
Cover Charles Aznavour - Collected
Cover
Cover Charles Aznavour - Collected
CD
USM 536 753-4

Album

Jaar:2016
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/10/2018 (Positie 86)
Laatste week notering:27/04/2019 (Positie 155)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:1148 (4078 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 39 / Weken: 5
be  Piek: 6 / Weken: 28 (V)
  Piek: 12 / Weken: 22 (W)

Tracks

18/02/2016
CD USM 536 753-4 (UMG) / EAN 0600753675342
12/10/2018
CD USM 506 193-9 (UMG) / EAN 0600750619394
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Jezebel
  2:53
2.Parce que
  2:22
3.Les deux guitares
  3:49
4.Je m'voyais déjà
  3:23
5.Il faut savoir
  3:09
6.Les comédiens
  2:21
7.La mamma
  3:46
8.Sa jeunesse entre ses mains
  3:03
9.Ay! Mourir pour toi
  3:41
10.Et pourtant
  2:50
11.For Me... Formidable
  2:19
12.Sur ma vie
  2:32
13.À ma fille
  3:37
14.Que c'est triste Venise
  2:38
15.Une enfant
  3:41
16.Hier encore
  2:21
17.Au printemps tu reviendras
  3:04
18.La bohème
  4:05
19.Paris au mois d'août
  3:24
20.Tout s'en va
  3:28
21.Emmenez-moi
  3:32
22.Le cabotin
  4:53
23.Désormais
  3:11
24.Les jours heureux
  4:32
CD 2:
1.Non je n'ai rien oublié
  6:27
2.Mourir d'aimer
  3:57
3.Les plaisirs démodés
  5:55
4.Comme ils disent
  4:56
5.À ma femme
  4:57
6.Tous les visages de l'amour
  2:27
7.Ils sont tombés
  4:07
8.Mes emmerdes
  3:07
9.J'ai vu Paris
  3:42
10.Les amours médicales
  2:34
11.Mon ami mon Judas
  3:36
12.Les émigrants tous ensemble
  3:40
13.Je bois
  3:10
14.Vous et tu
  3:24
15.Toi et moi
  3:09
16.Je t'aime A I M E
  3:42
17.Viens m'emporter
  3:51
18.Avec un brin de nostalgie
  3:13
19.Les petits pains au chocolat
  4:30
20.Et moi je reste là
  4:32
CD 3:
1.Tomorrow Is My Turn
  3:46
2.How Sad Venice Can Be
  3:00
3.To Die Of Love
  3:47
4.The Old Fashioned Way
  3:12
5.The "I Love You" Song
  3:30
6.She
  2:34
7.Yesterday When I Was Young
  3:34
8.I'll Be There
  3:02
9.Adios la mama
  3:46
10.Charles Aznavour with Les Compagnons de la chanson - La légende de Stenka Razine
  4:10
11.Charles Aznavour with Katia Aznavour - Je voyage
  4:28
12.Charles Aznavour with Mayra Andrade - Je danse avec l'amour
  2:41
13.Charles Aznavour with Johnny Hallyday - Il faut savoir
  2:30
14.Charles Aznavour with Frank Sinatra - Young At Heart
  2:55
15.Charles Aznavour with Zaz - J'aime Paris au mois de mai
  4:07
16.Charles Aznavour with Benjamin Clementine - You've Got To Learn
  3:20
17.Charles Aznavour with Danielle Licari - Mon émouvant amour (Live) [From Palais Des Congrès, Paris, France, 1987]
  2:43
18.Ave Maria
  4:27
19.Noël à Paris
  2:28
20.Noël d'autrefois
  3:51
   
26/02/2016
Digital USM 16UMGIM00844 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/07/2017
LP Music On Vinyl MOVLPL1924 / EAN 4059251132189
Toon detailsAlles beluisteren
   
09/03/2018
LP Music On Vinyl MOVLP 1924 (UMG) / EAN 0602557462975
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Jézébel
  2:53
2.Parce que
  2:22
3.Les deux guitares
  3:49
4.Je m'voyais déjà
  3:23
5.Il faut savoir
  3:09
6.Les comédiens
  2:21
7.La mamma
  3:46
8.Sa jeunesse... (entre ses mains)
  3:03
9.Et pourtant
  2:50
10.For Me... Formidable
  2:19
11.Sur ma vie
  2:32
12.À ma fille
  3:37
13.Que c'est triste Venise
  2:38
14.Une enfant
  3:41
15.Hier encore
  2:21
16.Au printemps tu reviendras
  3:04
17.La Bohème
  4:05
18.Paris au mois d'août
  3:24
LP 2:
1.Tout s'en va
  3:28
2.Emmenez-moi
  3:32
3.Le cabotin
  4:53
4.Non je n'ai rien oublié
  6:27
5.Mourir d'aimer
  3:57
6.Les plaisirs démodés
  5:55
7.Comme "ils disent"
  4:56
8.À ma femme
  4:57
9.Tous les visages de l'amour
  2:27
10.Mes emmerdes
  3:07
11.J'ai vu Paris
  3:42
12.Toi et moi
  3:09
13.Je t'aime A.I.M.E.
  3:42
LP 3:
1.Avec un brin de nostalgie
  3:13
2.Tomorrow Is My Turn
  3:46
3.How Sad Venice Can Be
  3:00
4.The Old Fashioned Way
  3:12
5.The 'I Love You' Song
  3:30
6.She
  2:34
7.Yesterday, When I Was Young
  3:34
8.I'll Be There
  3:02
9.Charles Aznavour avec Les Compagnons de la chanson - La légende de Stenka Razine
  4:10
10.Je voyage
4:28
11.Il faut savoir
  3:30
12.Charles Aznavour & Frank Sinatra - Young At Heart
  2:55
13.Zaz feat. Charles Aznavour - J'aime Paris au mois de mai
  4:07
14.Ave Maria
  4:27
   

Charles Aznavour   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
La mamma01/02/1964154
Que c'est triste Venise01/10/1964712
La Bohème22/01/1966184
Yesterday, When I Was Young23/01/197198
The Old Fashioned Way03/11/1973189
She03/08/19741212
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Christmas In Vienna III (Placido Domingo / Sissel Kyrkjebo / Charles Aznavour)30/12/1995393
20 chansons d'or21/11/19983011
Duos20/12/2008684
Het allerbeste van06/11/20101645
Toujours10/09/2011444
90e anniversaire24/05/20149811
Encores16/05/2015723
Collected13/10/2018628
Les 50 plus belles chansons03/11/2018655
Best Of | 40 chansons05/01/20191941
 

Collected [3CD Universal]

Collected (10cc)
Collected (ABBA)
Collected (Buddy Holly)
Collected (Carpenters)
Collected (Cat Stevens)
Collected (Charles Aznavour)
Collected (Colin Blunstone)
Collected (Creedence Clearwater Revival)
Collected (Cuby + Blizzards)
Collected (Demis Roussos)
Collected (Dr. Hook)
Collected (Ennio Morricone)
Collected (Fairport Convention)
Collected (Gare du Nord)
Collected (Gerry Rafferty & Stealers Wheel)
Collected (Golden Earring)
Collected (Ian Matthews)
Collected (J.J. Cale)
Collected (Joe Jackson)
Collected (John Hiatt)
Collected (Level 42)
Collected (Marvin Gaye)
Collected (Paul Carrack)
Collected (Robert Cray)
Collected (Robert Palmer)
Collected (Roy Orbison)
Collected (Steely Dan)
Collected (The Band)
Collected (The Cats)
Collected (The Mamas & The Papas)
Collected (The Moody Blues)
Collected (The Searchers)
Collected (Thin Lizzy)
Collected (Tony Joe White)
Collected (Trijntje Oosterhuis)
Collected (UB40)
Collected 1964-2016 (Boudewijn de Groot)
Collected 1976-2009 (Willy DeVille & Mink DeVille)
Kinks Kollekted - Complete History 1964 - 1994 (The Kinks)

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.