Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Goose - What You Need

Cover Goose - What You Need
CD
Safari 4782730 (be)
LP
Safari 4782215 (be)

Album

Jaar:2016
Label:SAFARI
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/04/2016 (Positie 1)
Laatste week notering:29/07/2017 (Positie 180)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:50
Positie aller tijden:573 (6531 Punten)
Belgische albums:23/04/2016 / Piek: 1 / Weken: 42
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 50 (V)
  Piek: 62 / Weken: 8 (W)

Tracks

15/04/2016
CD Safari 4782730 (UMG) [be] / EAN 0602547827302
15/04/2016
LP Safari 4782215 (UMG) [be] / EAN 0602547822154
15/04/2016
Digital Safari 4783381 (UMG) [be] / EAN 0602547833815
Toon detailsAlles beluisteren
1.What You Need
  3:58
2.Trip
  3:39
3.So Long
  3:09
4.Call Me
  3:50
5.Holding Hands
  4:45
6.Nightfall
  2:49
7.In The Air
  3:25
8.Come Home
  3:15
9.Fall Fall Fall
  3:33
10.Where Are We Now
  4:51
11.Make It
  4:51
12.Forever
  2:25
   

Goose   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
British Mode16/12/2006Tip: 4 
Bring It On27/10/2007Tip: 20 
Words25/09/2010812
Can't Stop Me Now04/12/2010Tip: 17 
Synrise09/04/20111723
Real15/09/2012Tip: 52 
Control13/10/2012274
Lucifer26/01/2013Tip: 54 
United16/03/2013Tip: 31 
Your Ways24/08/2013Tip: 14 
Call Me05/03/2016Tip: 1 
So Long25/06/2016Tip: 8 
What You Need08/10/2016Tip: 6 
Trip (Goose feat. SX)18/03/2017Tip 
What You Need (Nonstop Live Remix)08/09/2018Tip: 15 
Something New27/07/2019Tip: 5 
Girls Who Act Like Boys16/11/2019Tip: 43 
Words (Cellini Remix)14/12/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bring It On23/09/20061746
Synrise23/10/2010519
Control Control Control20/10/2012348
What You Need23/04/2016150
Nonstop - Live At Pukkelpop 201806/10/20181462
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.