Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Sore Losers - Skydogs

Cover The Sore Losers - Skydogs
CD
Excelsior / V2 EXCEL96448

Album

Jaar:2016
Label:EXCELSIOR
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/03/2016 (Positie 9)
Laatste week notering:11/03/2017 (Positie 101)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:31
Positie aller tijden:1360 (3645 Punten)
Belgische albums:26/03/2016 / Piek: 6 / Weken: 24
In de landen:
be  Piek: 9 / Weken: 31 (V)
  Piek: 147 / Weken: 2 (W)

Tracks

18/03/2016
CD Excelsior / V2 EXCEL96448 / EAN 8714374964487
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blood Moon Shining
  3:34
2.Got It Bad
  3:12
3.Cherry Cherry
  2:17
4.Can't You See Me Running
  4:39
5.Emily
  2:56
6.Dirty Little Pretty Thing
  2:46
7.All I Am
  3:21
8.Nightcrawler
  3:19
9.Don't Want It Here
  3:18
10.White Whale
  3:24
   

The Sore Losers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beyond Repair11/09/2010Tip: 29 
Silver Seas12/02/2011Tip: 32 
Juvenile Heart Attack26/03/2011Tip: 20 
Girl's Gonna Break It26/10/2013Tip: 20 
Working Overtime15/02/2014Tip: 11 
Don't Know Nothing10/05/2014Tip: 13 
Tripper30/08/2014Tip: 9 
Cherry Cherry27/02/2016Tip: 36 
Emily30/04/2016Tip: 2 
Got It Bad08/10/2016Tip: 44 
Nightcrawler18/03/2017Tip 
Dark Ride11/08/2018Tip: 6 
Eyes On The Prize02/02/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Sore Losers16/10/2010224
Roslyn22/02/2014558
Skydogs26/03/2016931
Gracias SeŮor13/10/2018187
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.