Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bent Van Looy - Pyjama Days

Cover Bent Van Looy - Pyjama Days
CD
Sony 88985303282 (be)
CD
Sony 88985323722 (be)

Album

Jaar:2016
Label:SONY
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/04/2016 (Positie 1)
Laatste week notering:10/12/2016 (Positie 200)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:1682 (3111 Punten)
Belgische albums:02/04/2016 / Piek: 1 / Weken: 20
In de landen:
be  Piek: 1 / Weken: 25 (V)

Tracks

25/03/2016
CD Sony 88985303282 (Sony) [be] / EAN 0889853032822
29/04/2016
CD Sony 88985323722 (Sony) [be] / EAN 0889853237227
Toon detailsAlles beluisteren
1.30 Days Without Sun
  5:28
2.High And Dry
  4:08
3.Downtown Train
  3:40
4.Wind Is Blowing
  3:51
5.1000 Deaths
  2:58
6.One Way Dialogue
  3:00
7.Pyjama Days
  2:57
8.Sink Or Swim
  3:47
9.My Escape
  3:42
10.Mr. Fletcher's Song
  3:16
11.Today And Forever
  3:47
12.Little Star
  4:14
   

Bent Van Looy   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Shadow Of A Man09/03/2013Tip: 2 
Flowers And Balloons07/09/2013Tip: 9 
Words22/03/2014Tip: 23 
My Escape02/04/2016492
Downtown Train02/04/2016Tip: 8 
High And Dry07/05/2016Tip: 4 
Little Star17/12/2016Tip: 43 
Wat een leven (Bent Van Looy & VRT Big Band)11/03/2017Tip: 3 
The Open Road01/09/2018Tip: 6 
Make Believe24/11/2018Tip 
Never Look Back15/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Round The Bend30/03/2013724
Pyjama Days02/04/2016125
Yours Truly13/10/2018736
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Ook zonder Das Pop kan Bent toffe muziek maken zoals weer bewezen is met dit aangename album.

Patrick3
Member
******
Heel tof album
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.