Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Katy B - Honey

Cover Katy B - Honey
CD
Rinse / Virgin EMI 4774281

Album

Jaar:2016
Label:VIRGIN
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/04/2016 (Positie 132)
Laatste week notering:30/04/2016 (Positie 132)
Piekpositie:132 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:9994 (69 Punten)
In de landen:
be  Piek: 132 / Weken: 1 (V)

Tracks

22/04/2016
CD Rinse / Virgin EMI 4774281 (UMG) / EAN 0602547742810
Toon detailsAlles beluisteren
1.Katy B x Kaytranada - Honey
  4:45
2.Katy B x Craig David x Major Lazer - Who Am I
  3:24
3.Katy B x Wilkinson x Stamina MC - So Far Away
  4:28
4.Katy B x Sasha Keable x JD Reid - Chase Me
  3:26
5.Katy B x The HeavyTrackerz x J Hus x D Double E - Lose Your Head
  3:32
6.Katy B x Chris Lorenzo - I Wanna Be
  5:00
7.Katy B x Four Tet x Floating Points - Calm Down
  4:03
8.Katy B x Mr. Mitch - Heavy
  3:56
9.KDA feat. Katy B - Turn The Music Louder (Rumble)
  3:35
10.Katy B x Jamie Jones x Kate Simko - Dark Delirium
  4:17
11.Katy B x MssingNo x Geeneus - Water Rising
  4:30
12.Katy B x Hannah Wants - Dreamers
  4:40
13.Katy B x Geeneus x Novelist - Honey (Outro)
  4:16
   

Katy B   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Katy On A Mission09/10/2010396
Perfect Stranger (Magnetic Man feat. Katy B)20/11/2010Tip: 13 
Lights On (Katy B feat. Ms Dynamite)02/04/20111114
Broken Record18/06/2011Tip: 14 
Easy Please Me01/10/20111613
Witches' Brew28/01/2012Tip: 22 
Anywhere In The World (Mark Ronson & Katy B)31/03/2012Tip: 13 
What You Came For (Mosca feat. Katy B)01/12/2012Tip: 57 
What Love Is Made Of29/06/2013Tip: 2 
5 AM26/10/2013Tip: 3 
Find Tomorrow (Ocarina) (Dimitri Vegas & Like Mike feat. Wolfpack & Katy B)14/12/2013215
Crying For No Reason01/02/2014Tip: 4 
Next Thing19/07/2014Tip: 20 
Turn The Music Louder (Rumble) (KDA feat. Tinie Tempah & Katy B)24/10/2015Tip: 24 
Who Am I (Katy B x Craig David x Major Lazer)20/02/2016Tip 
Freak Like Me (Lee Walker vs. DJ Deeon feat. Katy B)09/07/2016Tip: 6 
Sound Of Music (Jamie Jones & Nookie feat. Katy B)28/10/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
On A Mission04/06/20111026
Little Red15/02/20142214
Honey30/04/20161321
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.