Login
België (Vlaanderen)

Caterina Valente & The Count Basie Orchestra - '86

Cover Caterina Valente & The Count Basie Orchestra - '86
Cover

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

02/05/2016
LP Delta 79016 / EAN 4049774790164
Toon detailsAlles beluisteren
   

Caterina Valente   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Malaguena01/04/1955720
Siboney01/05/1955204
The Breeze And I01/05/1955194
Baiao Bongo01/07/1955194
Fiesta Cubana01/09/195578
Bonjour, Kathrin01/09/1956128
Tipitipitipso (Caterina Valente / Kurt Edelhagen m. s. Orchester)01/10/1957228
Spiel noch einmal für mich, Habanero (Caterina Valente / Adalbert Luczkowski und sein Orchester)01/11/1958184
Tschau tschau Bambina...!01/03/1959124
Sweetheart, My Darling, mijn schat01/05/1959132
Mijn souvenir01/11/1959416
Zeeman01/09/1960108
 

The Count Basie Orchestra   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.