Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tegan And Sara - Love You To Death

Cover Tegan And Sara - Love You To Death
CD
Vapor / Warner Bros. 9362-49215-3

Album

Jaar:2016
Label:WARNER BROS.
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/06/2016 (Positie 61)
Laatste week notering:25/06/2016 (Positie 199)
Piekpositie:61 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:8750 (142 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 119 / Weken: 1
be  Piek: 61 / Weken: 2 (V)
  Piek: 156 / Weken: 1 (W)
au  Piek: 13 / Weken: 1

Tracks

03/06/2016
CD Vapor / Warner Bros. 9362-49215-3 (Warner) / EAN 0093624921530
Toon detailsAlles beluisteren
1.That Girl
  2:44
2.Faint Of Heart
  2:54
3.Boyfriend
  2:47
4.Dying To Know
  3:37
5.Stop Desire
  3:17
6.White Knuckles
  3:18
7.100x
  3:02
8.BWU
  3:21
9.U-Turn
  2:58
10.Hang On To The Night
  3:29
   
03/06/2016
LP Vapor / Warner Bros. 9362492154 (Warner) / EAN 0093624921547
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tegan And Sara   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In Your Head08/03/2008329
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Con22/03/2008476
Sainthood07/11/2009921
Heartthrob09/03/2013974
Love You To Death11/06/2016612
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.