Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Melanie De Biasio - Blackened Cities

Cover Melanie De Biasio - Blackened Cities
CD
Le Label PIASL050CD / 962.A113.106

Album

Jaar:2016
Label:LE LABEL
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/05/2016 (Positie 8)
Laatste week notering:02/09/2017 (Positie 179)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:52
Positie aller tijden:852 (5079 Punten)
Belgische albums:28/05/2016 / Piek: 2 / Weken: 34
In de landen:
fr  Piek: 155 / Weken: 4
be  Piek: 5 / Weken: 52 (V)
  Piek: 10 / Weken: 34 (W)

Tracks

20/05/2016
CD Le Label PIASL050CD / 962.A113.106 (PIAS) / EAN 5414939938269
20/05/2016
LP Le Label PIASL050EP / 962.A113.133 (PIAS) / EAN 5414939938276
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blackened Cities
  24:17
   

Melanie De Biasio   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Flow23/03/2013Tip: 59 
Gold Junkies01/07/2017Tip 
Your Freedom Is The End Of Me02/09/2017Tip: 47 
Afro Blue09/12/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Deal23/03/201314111
A Stomach Is Burning17/08/201313912
Gilles Peterson Presents No Deal Remixed28/02/20154511
Blackened Cities28/05/2016552
Lilies14/10/2017351
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.