Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Kills - Ash & Ice

Cover The Kills - Ash & Ice
CD
Domino WIGCD289

Album

Jaar:2016
Label:DOMINO
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/06/2016 (Positie 25)
Laatste week notering:24/09/2016 (Positie 131)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:3457 (1464 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 14 / Weken: 5
de  Piek: 25 / Weken: 2
at  Piek: 15 / Weken: 3
fr  Piek: 11 / Weken: 13
nl  Piek: 51 / Weken: 1
be  Piek: 25 / Weken: 14 (V)
  Piek: 16 / Weken: 14 (W)
pt  Piek: 33 / Weken: 1
au  Piek: 21 / Weken: 1
nz  Piek: 11 / Weken: 1

Tracks

03/06/2016
CD Domino WIGCD289 / EAN 0887828028924
Toon detailsAlles beluisteren
1.Doing It To Death
  4:07
2.Heart Of A Dog
  3:46
3.Hard Habit To Break
  3:52
4.Bitter Fruit
  4:14
5.Days Of Why And How
  4:32
6.Let It Drop
  3:15
7.Hum For Your Buzz
  3:18
8.Siberian Nights
  4:53
9.That Love
  2:33
10.Impossible Tracks
  3:41
11.Black Tar
  3:52
12.Echo Home
  5:06
13.Whirling Eye
  3:34
   
03/06/2016
LP Domino WIGLP289X / EAN 0887828028931
Toon detailsAlles beluisteren
   
03/06/2016
LP Domino WIGLP289 / EAN 0887828028917
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Kills   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doing It To Death19/03/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Wow05/03/2005289
Midnight Boom22/03/2008138
Blood Pressures09/04/2011168
Ash & Ice11/06/20162514
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Widmann1
Member
****
Kann nicht sagen, dass ich eine neue Band für mich entdeckt habe.

AllSainter
Member
****
Gutes und solides Werk. "Doing It To Death" sticht durch Genialität heraus und ist somit das Highlight des Albums.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.