Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Michael Kiwanuka - Love & Hate

Cover Michael Kiwanuka - Love & Hate
CD
Polydor 4785905
LP
Polydor 4783458

Album

Jaar:2016
Label:POLYDOR
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/07/2016 (Positie 9)
Laatste week notering:31/12/2016 (Positie 129)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:23
Positie aller tijden:1742 (2978 Punten)
Mid price:14/01/2017 / Piek: 13 / Weken: 12
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 11
de  Piek: 6 / Weken: 8
at  Piek: 11 / Weken: 4
fr  Piek: 26 / Weken: 11
nl  Piek: 8 / Weken: 12
be  Piek: 9 / Weken: 23 (V)
  Piek: 26 / Weken: 13 (W)
es  Piek: 47 / Weken: 9
au  Piek: 35 / Weken: 2

Tracks

15/07/2016
CD Polydor 4785905 (UMG) / EAN 0602547859051
15/07/2016
LP Polydor 4783458 (UMG) / EAN 0602547834584
Toon detailsAlles beluisteren
1.Cold Little Heart
  10:10
2.Black Man In A White World
  4:19
3.Falling
  4:16
4.Place I Belong
  4:47
5.Love & Hate
  7:07
6.One More Night
  3:53
7.I'll Never Love
  2:46
8.Rule The World
  5:42
9.Father's Child
  7:05
10.The Final Frame
  4:59
   

Michael Kiwanuka   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tell Me A Tale17/12/2011Tip: 18 
Home Again21/01/2012317
I'll Get Along28/04/2012Tip: 4 
Bones23/06/2012Tip: 17 
You've Got Nothing To Lose08/03/2014Tip: 46 
Black Man In A White World09/04/2016Tip: 31 
Love & Hate23/07/2016Tip: 24 
One More Night05/11/2016Tip: 46 
Cold Little Heart01/04/2017Tip: 35 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Home Again17/03/2012236
Love & Hate23/07/2016923
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

Widmann1
Member
*****
Starkes Album, tolle Stimme, interessanter, eigener Sound.

Anspieltipp:
Black Man In A White World
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.