Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Korn - The Serenity Of Suffering

Cover Korn - The Serenity Of Suffering
CD
Roadrunner RR7471-2

Album

Jaar:2016
Label:ROADRUNNER
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/10/2016 (Positie 16)
Laatste week notering:09/09/2017 (Positie 190)
Piekpositie:16 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:25
Positie aller tijden:2610 (2057 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 3
de  Piek: 3 / Weken: 5
at  Piek: 6 / Weken: 5
fr  Piek: 20 / Weken: 5
nl  Piek: 27 / Weken: 1
be  Piek: 16 / Weken: 25 (V)
  Piek: 14 / Weken: 17 (W)
se  Piek: 23 / Weken: 1
fi  Piek: 8 / Weken: 2
it  Piek: 15 / Weken: 3
es  Piek: 42 / Weken: 2
pt  Piek: 11 / Weken: 3
au  Piek: 5 / Weken: 3
nz  Piek: 9 / Weken: 3

Tracks

21/10/2016
CD Roadrunner RR7471-2 / EAN 0016861747121
Toon detailsAlles beluisteren
1.Insane
  3:50
2.Rotting In Vain
  3:33
3.Black Is The Soul
  4:01
4.The Hating
  4:22
5.Korn feat. Corey Taylor - A Different World
  3:21
6.Take Me
  3:00
7.Everything Falls Apart
  4:17
8.Die Yet Another Day
  4:28
9.When You're Not There
  3:24
10.Next In Line
  3:28
11.Please Come For Me
  2:53
   
21/10/2016
Special Edition - CD Roadrunner RR7471-5 / EAN 0016861747152
Toon detailsAlles beluisteren
1.Insane
  3:50
2.Rotting In Vain
  3:33
3.Black Is The Soul
  4:01
4.The Hating
  4:22
5.Korn feat. Corey Taylor - A Different World
  3:21
6.Take Me
  3:00
7.Everything Falls Apart
  4:17
8.Die Yet Another Day
  4:28
9.When You're Not There
  3:24
10.Next In Line
  3:28
11.Please Come For Me
  2:53
Bonus Tracks
12.Baby
  4:56
13.Calling Me Too Soon
  3:23
   
21/10/2016
LP Roadrunner 1686174711 / EAN 0016861747114
Toon detailsAlles beluisteren
   

Korn   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Falling Away From Me15/01/2000Tip: 17 
Did My Time13/09/2003Tip: 18 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Life Is Peachy02/11/1996362
Follow The Leader29/08/1998138
Issues27/11/19992813
Untouchables15/06/2002314
Take A Look In The Mirror29/11/20032410
Greatest Hits Vol. 116/10/20043512
See You On The Other Side10/12/20054912
Live & Rare15/07/2006903
Unplugged MTV24/03/2007951
Untitled11/08/2007286
III - Remember Who You Are17/07/2010277
The Path Of Totality17/12/2011971
The Paradigm Shift12/10/2013317
The Serenity Of Suffering29/10/20161625
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 2)

Wahrheitpur
Member
*
Pure shit
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.