Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - From Now On

Cover Petula Clark - From Now On
Cover
Cover Petula Clark - From Now On
CD Promo
WMW / BMG Rights PROMOBMG1245
Cover Petula Clark - From Now On
CD
WMW / BMG Rights 538196912

Album

Jaar:2016
Label:BMG RIGHTS
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
be  Piek: 156 / Weken: 1 (W)

Tracks

16/09/2016
CD WMW / BMG Rights 538196912 / EAN 4050538196917
25/07/2016
Promo - CD WMW / BMG Rights PROMOBMG1245 / EAN 005736255
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sacrifice My Heart
  3:26
2.Blackbird
  2:21
3.Endgame
  3:10
4.Fever
  2:48
5.From Now On
  4:04
6.While You See A Chance
  2:54
7.A Miracle To Me
  2:38
8.Sincerely
  3:43
9.Pour être aimée de toi (2016)
  2:57
10.Never Let Go
  3:04
11.Happiness
  1:53
   
16/09/2016
LP BMG Rights 405053822381 / EAN 4050538223811
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
CD
   

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.