Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Jamie Lidell - Building A Beginning

Cover Jamie Lidell - Building A Beginning
CD
Jajulin / Kobalt JJL005

Album

Jaar:2016
Label:JAJULIN
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/10/2016 (Positie 68)
Laatste week notering:29/10/2016 (Positie 79)
Piekpositie:68 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:7869 (255 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 97 / Weken: 1
be  Piek: 68 / Weken: 2 (V)
  Piek: 176 / Weken: 1 (W)

Tracks

14/10/2016
CD Jajulin / Kobalt JJL005 / EAN 5060454945420
Toon detailsAlles beluisteren
1.Building A Beginning
  3:48
2.Julian
  3:42
3.I Live To Make You Smile
  3:58
4.Find It Hard To Say
  2:48
5.Me And You
  2:54
6.How Did I Live Before Your Love
  3:22
7.Walk Right Back
  3:39
8.Nothing's Gonna Change
  3:10
9.In Love And Alone
  2:48
10.Motionless
  3:39
11.Believe In Me
  3:56
12.I Stay Inside
  4:04
13.Precious Years
  4:19
14.Don't Let Me Let You Go
  3:46
   
14/10/2016
CD Jajulin JJL005 / EAN 5060454945420
Toon detailsAlles beluisteren
   
11/11/2016
LP Jajulin JJ004 / EAN 5060454945390
Toon detailsAlles beluisteren
   

Jamie Lidell   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Figured Me Out10/05/2008Tip: 24 
Another Day31/05/2008356
Little Bit Of Feel Good22/11/2008Tip: 8 
Enough's Enough22/05/2010Tip: 6 
You Naked23/02/2013Tip: 10 
Do Yourself A Faver18/05/2013Tip: 27 
Big Love10/08/2013Tip: 83 
We All Fall Down (A-Trak feat. Jamie Lidell)07/11/2015306
Walk Right Back30/07/2016Tip 
Julian22/10/2016Tip: 12 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Multiply02/07/2005632
Jim03/05/20081440
Compass22/05/20101014
Jamie Lidell23/02/20131312
Building A Beginning22/10/2016682
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.