Login
België (Vlaanderen)

Petula Clark - Anthologie vol 3 (1963/1964)

Cover Petula Clark - Anthologie vol 3 (1963/1964)
CD
FGL / Anthology's / Wagram 3051922

Album

Jaar:1999
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

11/10/1999
CD FGL / Anthology's / Wagram 3051922 / EAN 3596971519223
Toon detailsAlles beluisteren
1.Je me sens bien (auprès de toi)
  2:29
2.Elle est finie (la belle histoire)
  2:55
3.Que ton cœur me soit fidèle
  1:57
4.Tu perds ton temps
  1:52
5.Plaza de Toros
  2:33
6.J'ai tout oublié
  2:32
7.Il y a tellement de filles
  2:41
8.Mon bonheur danse
  2:31
9.Entre nous il est fou
  2:09
10.Est-ce l'amour qui veut ca?
  2:38
11.Le train des neiges
  2:48
12.La nuit n'en finit plus
  3:01
13.Ceux qui ont un cœur
  3:14
14.Walter
  2:00
15.Prends garde à toi
  1:44
16.Il n'a chanté qu'un soir
  2:21
17.Hello! Dolly
  2:17
18.Pourquoi Papa
  2:49
19.Voilà le temps des vacances
  2:11
20.Toi tu joues à l'amour
  3:00
21.Ô ô Shériff
  2:26
22.J'ai pas le temps
  1:54
23.Les James Dean
  2:32
24.Toi qui m'as fait pleurer
  2:53
Titres bonus
25.J'ai tout oublié (Version alternative inédite)
  2:40
26.Maintenant tu veux partir [album "Petula au Canada"]
  2:44
27.La frontière [45 T Juke-Box, album "Les James Dean"]
  2:38
28.Oublie, oublie tout [45 T Juke-Box, album "Les James Dean"]
  2:28
29.Un doigt de champagne [45 T Juke-Box, album "Les James Dean"]
  2:40
   

Petula Clark   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
With All My Heart01/08/1957132
Alone01/01/1958712
Baby Lover01/04/1958124
Romeo01/08/1961324
Chariot01/08/1962812
Cœur blessé01/12/1962128
Monsieur01/01/1963184
Casanova Baciami01/03/1963154
Je me sens bien (auprès de toi)01/06/1963164
Downtown01/02/1965118
My Love12/03/19661410
C'est ma chanson25/02/1967910
This Is My Song11/03/1967118
Eternally25/11/1967155
Kiss Me Goodbye24/02/1968211
The Song Of My Life20/03/1971115
Kiss Me Goodbye '8826/03/1988236
Downtown '8804/02/1989198
Sacrifice My Heart24/09/2016Tip 
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.