Login
België (Vlaanderen)

Amadou & Mariam - Dimanche à Bamako

Cover Amadou & Mariam - Dimanche à Bamako
Cover

Album

Jaar:2004
Label:BECAUSE
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/04/2005 (Positie 98)
Laatste week notering:30/07/2005 (Positie 94)
Piekpositie:70 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:4595 (919 Punten)
Alternatieve albums:30/04/2005 / Piek: 46 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 39 / Weken: 16
de  Piek: 93 / Weken: 1
fr  Piek: 2 / Weken: 99
nl  Piek: 93 / Weken: 2
be  Piek: 70 / Weken: 8 (V)
  Piek: 14 / Weken: 26 (W)
se  Piek: 28 / Weken: 6
it  Piek: 60 / Weken: 4

Tracks

18/03/2005
CD All Other / Radio Bemba 825646-2260-2 (Warner) / EAN 0825646226023
08/11/2004
CD All Other / Radio Bemba / Because / Wagram 3099952 / EAN 3596971999520
13/04/2018
CD Caroline / Because 5060107722057 (UMG) / EAN 5060107722057
Toon detailsAlles beluisteren
1.M' bifé
  2:11
2.M' bifé balafon
  1:58
3.Coulibaly
  3:18
4.La réalité
  3:32
5.Amadou & Mariam feat. Manu Chao - Sénégal Fast Food
  4:19
6.Artistiya
  3:11
7.La fête au village
  4:11
8.Camions sauvages
  4:08
9.Beaux dimanches
  3:31
10.La paix
  4:19
11.Djanfa
  4:13
12.Taxi Bamako
  3:44
13.Politic Amagni
  4:56
14.Gnidjougouya
  3:45
15.M' bifé blues
  5:20
   

Amadou & Mariam   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sabali08/11/2008401
Bofou Safou13/05/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dimanche à Bamako23/04/2005708
Welcome To Mali06/12/2008832
Folila07/04/2012894
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Rewer
hitparade.ch
****
...gut...
08/07/2005 14:32
Popdusel
Member
*****
schön chilliger Sommersound - gut
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.