Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Gavin DeGraw - Something Worth Saving

Cover Gavin DeGraw - Something Worth Saving
CD
RCA 88985358532

Album

Jaar:2016
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/09/2016 (Positie 70)
Laatste week notering:13/05/2017 (Positie 134)
Piekpositie:70 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:7420 (284 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 72 / Weken: 1
nl  Piek: 51 / Weken: 1
be  Piek: 70 / Weken: 3 (V)
  Piek: 168 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 52 / Weken: 1

Tracks

09/09/2016
CD RCA 88985358532 (Sony) / EAN 0889853585328
Toon detailsAlles beluisteren
1.She Sets The City On Fire
  3:38
2.You Make My Heart Sing Louder
  3:54
3.Kite Like Girl
  3:20
4.Making Love With The Radio On
  4:09
5.Harder To Believe
  4:04
6.Say I Am
  3:15
7.How Lucky Can A Man Get
  3:53
8.New Love
  3:26
9.Annalee
  3:06
10.Something Worth Saving
  3:38
   

Gavin DeGraw   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Love With A Girl26/04/2008Tip: 17 
Not Over You09/07/2011Tip: 12 
Run Every Time21/01/2012Tip: 31 
Best I Ever Had20/07/2013Tip: 3 
Who's Gonna Save Us19/10/2013Tip: 31 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Gavin DeGraw17/05/2008822
Sweeter01/10/2011613
Make A Move19/10/20131213
Something Worth Saving17/09/2016703
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Honeymoon78
Member
******
«An Acoustic Evening with Gavin DeGraw»
Am 5.5.17 im X-TRA Zürich.
Don't miss it!!!
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.