Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Balthazar - Wait Any Longer [EP]

Cover Balthazar - Wait Any Longer [EP]
Cover

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.


Balthazar   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
This Is A Flirt08/09/2007Tip: 4 
Bathroom Lovin': Situations19/04/2008Tip: 15 
Fifteen Floors26/12/2009Tip: 19 
I'll Stay Here21/08/2010Tip: 34 
The Boatman26/02/2011Tip: 12 
The Oldest Of Sisters22/09/2012Tip: 8 
Do Not Claim Them Anymore29/12/2012Tip: 5 
Sinking Ship22/06/2013Tip: 11 
Leipzig18/01/2014Tip: 10 
Then What31/01/2015Tip: 2 
Bunker16/05/2015Tip: 8 
Nightclub03/10/2015Tip: 7 
Wait Any Longer09/04/2016Tip: 14 
Fever17/11/2018471
Entertainment17/11/2018Tip 
I'm Never Gonna Let You Down Again19/01/2019Tip: 4 
Wrong Vibration26/01/2019Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Applause03/04/20101373
Rats20/10/2012168
Thin Walls04/04/20152111
Fever02/02/2019120
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.