Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Bazart - Echo

Cover Bazart - Echo
CD
Debonair PIASB459CDX / 941.B459.022 (be)
Cover Bazart - Echo
CD Deluxe
Debonair PIASB496CDX / 941.B491.A23 (be)

Album

Jaar:2016
Label:DEBONAIR
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/10/2016 (Positie 1)
Laatste week notering:30/06/2018 (Positie 71)
Piekpositie:1 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:91
Positie aller tijden:40 (15284 Punten)
Belgische albums:08/10/2016 / Piek: 1 / Weken: 91
Mid price:07/07/2018 / Piek: 3 / Weken: 12
In de landen:
nl  Piek: 92 / Weken: 2
be  Piek: 1 / Weken: 91 (V)
  Piek: 144 / Weken: 2 (W)

Tracks

30/09/2016
CD Debonair PIASB459CDX / 941.B459.022 (PIAS) [be] / EAN 5414939945915
30/09/2016
Digital Debonair 5414939946080 (PIAS) [be] / EAN 5414939946080
04/11/2016
LP Debonair PIASB459LP / 941.B459.010 (PIAS) [be] / EAN 5414939945939
21/07/2017
Special Edition - Gold - LP Debonair PIASB459LPX (PIAS) [be] / EAN 5414939960536
Toon detailsAlles beluisteren
1.Echo
  3:28
2.Chaos
  3:19
3.Tunnels
  3:11
4.Lux
  3:38
5.Nacht
  3:17
6.Goud
  3:02
7.Kloon
  3:02
8.Open
  3:47
9.Voodoo
  3:30
10.Zonder
  4:03
   
20/10/2017
Deluxe - CD Debonair PIASB496CDX / 941.B491.A23 (PIAS) [be] / EAN 5414940002515
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Echo
  3:28
2.Chaos
  3:19
3.Tunnels
  3:11
4.Lux
  3:38
5.Nacht
  3:17
6.Goud
  3:02
7.Kloon
  3:02
8.Open
  3:47
9.Voodoo
  3:30
10.Zonder
  4:03
CD 2:
Echo Live
1.Nacht (Live)
  5:11
2.Tunnels (Live)
  4:24
3.Voodoo (Live)
  4:17
4.Zonder (Live)
  4:23
5.Zienderogen (Live)
  6:21
6.Kloon (Live)
  5:21
7.Chaos (Live)
  5:13
8.Sterrenstof (Live)
  2:48
9.Lux (Live)
  5:53
10.Koortsdroom (Live)
  3:51
11.Echo (Live)
  5:10
12.Goud (Live)
  7:33
   

Bazart   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tunnels20/06/2015Tip: 36 
Goud20/02/20161250
Chaos09/07/2016821
Nacht19/11/20161820
Lux20/05/2017369
Voodoo (The Subs Remix)28/10/2017375
Grip (Omarm me)18/08/201896
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bazart [EP]23/04/20164226
Echo08/10/2016191
Echo Live09/12/2017711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

gherkin
Member
*****
De populariteit van Bazart is gigantisch groot geworden, maar op basis van dit album valt dat niet onverdiend te noemen.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.