Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Two Door Cinema Club - Gameshow

Cover Two Door Cinema Club - Gameshow
CD
Parlophone 0190295936709

Album

Jaar:2016
Label:PARLOPHONE
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/10/2016 (Positie 88)
Laatste week notering:22/10/2016 (Positie 88)
Piekpositie:88 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:9106 (113 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 49 / Weken: 1
de  Piek: 67 / Weken: 1
fr  Piek: 54 / Weken: 2
nl  Piek: 94 / Weken: 1
be  Piek: 88 / Weken: 1 (V)
  Piek: 79 / Weken: 1 (W)
es  Piek: 44 / Weken: 1
au  Piek: 24 / Weken: 1

Tracks

14/10/2016
CD Parlophone 0190295936709 (Warner) / EAN 0190295936709
Toon detailsAlles beluisteren
1.Are We Ready? (Wreck)
  3:51
2.Bad Decisions
  4:57
3.Ordinary
  4:57
4.Gameshow
  3:51
5.Lavender
  3:55
6.Fever
  4:41
7.Invincible
  4:28
8.Good Morning
  3:55
9.Surgery
  4:35
10.Je viens de lŗ
  3:44
   
14/10/2016
LP Parlophone 9029593668 (Warner) / EAN 0190295936686
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/10/2016
CD Parlophone 9029593654 (Warner) / EAN 0190295936549
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/10/2016
LP Parlophone 9029593669 (Warner) / EAN 0190295936693
Toon detailsAlles beluisteren
   

Two Door Cinema Club   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Something Good Can Work17/07/2010Tip: 23 
Sleep Alone04/08/2012Tip: 41 
Sun13/10/2012Tip: 46 
Changing Of The Seasons05/10/2013Tip: 59 
Bad Decisions17/09/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beacon08/09/20121913
Gameshow22/10/2016881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

drogida007
Member
****

Neuer Sound, gutes Album.

Honeymoon78
Member
******
TDCC mit dem neuen Album live in der Schweiz: Am 20.2.17 in der neuen Halle 622 in Zürich-Oerlikon.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.