Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

AC/DC - Live At Donington [DVD]

Cover AC/DC - Live At Donington [DVD]
Cover

Album

Label:EPIC
Distributeur:SONY MUSIC
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Muziek-DVD:17/04/2004 / Piek: 4 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 7 / Weken: 7
de  Piek: 44 / Weken: 6


AC/DC   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whole Lotta Rosie15/07/1978129
Rock 'N' Roll Damnation21/10/1978213
Highway To Hell01/09/1979145
Thunderstruck10/11/1990416
Moneytalks09/02/1991264
Big Gun11/09/1993355
Play Ball18/10/2014451
Rock Or Bust29/11/2014Tip: 18 
Rock The Blues Away11/04/2015Tip: 25 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ballbreaker07/10/1995116
Stiff Upper Lip11/03/2000176
Black Ice25/10/2008147
BackTracks21/11/2009559
Iron Man 2 (Soundtrack / AC/DC)24/04/2010181
Live At River Plate24/11/20121135
The Complete Collection01/12/20121461
Rock Or Bust06/12/2014168
Back In Black20/07/20191911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 2)
26/06/2007 15:14
Homer Simpson
Member
******
Wie jede Live Veröffentlichung
01/12/2006 07:36
remember
Member
******
Im August '91 Headliner beim legendären Monsters of Rock Festival, das Ergebnis war grandios!
(Siehe CD, wenn auch hier die Trackliste komplett anders ist)
Laatst gewijzigd: 06/09/2014 01:43
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.