Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Ghost Rockers - Voor altijd?

Cover Ghost Rockers - Voor altijd?
CD
Studio 100 LIAUGR000030 / F61.A652.020

Album

Jaar:2017
Label:STUDIO 100
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/01/2017 (Positie 2)
Laatste week notering:12/08/2017 (Positie 49)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:29
Positie aller tijden:922 (4677 Punten)
Belgische albums:28/01/2017 / Piek: 1 / Weken: 29
Mid price:19/08/2017 / Piek: 7 / Weken: 18
In de landen:
nl  Piek: 116 / Weken: 1
be  Piek: 2 / Weken: 29 (V)

Tracks

20/01/2017
CD Studio 100 LIAUGR000030 / F61.A652.020 (PIAS) / EAN 5051083115223
Toon detailsAlles beluisteren
1.Voor altijd?
  3:53
2.Vertrouwen
  2:41
3.Hť kleine jongen
  2:32
4.Vallen en weer opstaan
  3:13
5.De puzzel
  3:57
6.Meisjes
  3:20
7.Mijn wonderlijke wereld
  3:41
8.Het is een bende
  3:02
9.Een voor allen
  3:26
10.Luister me af
  3:14
11.Helena
  3:25
12.Alles [Uit de film "Voor altijd"]
  2:52
13.Reddende engel [Uit de film "Voor altijd"]
  2:53
   

Ghost Rockers   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ghost Rockers31/01/2015Tip: 6 
Billy25/07/2015Tip: 68 
Alles is stil10/10/2015Tip: 56 
De beat12/12/2015Tip: 64 
De film van ons leven16/07/2016Tip 
Alles14/01/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ghost Rockers07/02/20151120
De beat13/02/2016465
Voor altijd?28/01/2017229
De finale09/12/2017823
De favoriete hits - Gekozen door fans30/06/20182613
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Patrick3
Member
******
Topschijf
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.