Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Cigarettes After Sex - Cigarettes After Sex

Cover Cigarettes After Sex - Cigarettes After Sex
CD
Partisan / Knitting Factory PTKF2146-2
LP
Partisan / Knitting Factory PTKF2146-3

Album

Jaar:2017
Label:PARTISAN
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/06/2017 (Positie 5)
Laatste week notering:04/04/2020 (Positie 196)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:122
Positie aller tijden:165 (11501 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 21 / Weken: 4
de  Piek: 39 / Weken: 1
at  Piek: 18 / Weken: 2
fr  Piek: 42 / Weken: 41
nl  Piek: 53 / Weken: 2
be  Piek: 5 / Weken: 122 (V)
  Piek: 12 / Weken: 42 (W)
it  Piek: 88 / Weken: 1
pt  Piek: 21 / Weken: 13

Tracks

09/06/2017
CD Partisan / Knitting Factory PTKF2146-2 / EAN 0720841214625
09/06/2017
LP Partisan / Knitting Factory PTKF2146-3 / EAN 0720841214632
09/06/2017
Digital Partisan / Knitting Factory 720841214601 / EAN 0720841214601
Toon detailsAlles beluisteren
1.K.
  5:19
2.Each Time You Fall In Love
  4:50
3.Sunsetz
  3:34
4.Apocalypse
  4:50
5.Flash
  4:34
6.Sweet
  4:51
7.Opera House
  6:04
8.Truly
  4:03
9.John Wayne
  4:18
10.Young & Dumb
  4:33
   

Cigarettes After Sex   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
K.24/12/2016Tip 
Apocalypse15/04/2017Tip: 35 
Crush23/06/2018Tip: 36 
Neon Moon12/01/2019Tip 
Heavenly07/09/2019Tip: 14 
Falling In Love25/01/2020Tip 
You're All I Want06/06/2020Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cigarettes After Sex17/06/20175122
Cry02/11/2019818
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.4 (Reviews: 5)

jones4fish
Member
******
eines der besten alben - EVER! so was schönes gab es selten und wie aus einem guss... ich freue mich schon sehr auf das 2te Album am 25.10.19!

southpaw
Member
*****
In der richtigen Stimmung äußerst wirkungsvoll.

https://www.br.de/radio/bayern2/sendungen/zuendfunk/pop-platten/album-der-woche/album-der-woche-cigarettes-after-sex-100.html

Katerli
Member
******
Wunderschön einlullend...!! :-)

gherkin
Member
******
Fenomenaal debuut.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.