Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Blaudzun - Jupiter, Pt. II

Cover Blaudzun - Jupiter, Pt. II
CD
V2 VVNL29632 (be,nl)
CD
Glitterhouse GRCD903
Cover Blaudzun - Jupiter, Pt. II
LP
Glitterhouse GRLP903

Album

Jaar:2017
Label:V2
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/03/2017 (Positie 51)
Laatste week notering:08/04/2017 (Positie 151)
Piekpositie:51 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:5942 (531 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 16 / Weken: 2
be  Piek: 51 / Weken: 5 (V)

Tracks

03/03/2017
CD V2 VVNL29632 [be,nl] / EAN 8717931329637
Toon detailsAlles beluisteren
1.When We Wrote This
  4:27
2.Mud
  4:32
3.Press On (Monday's Child)
  3:05
4.Tear Gun
  4:40
5.Outside The Lights Of The City
  3:53
6.To Be Lost In 87
  3:14
7.Modern Talk
  3:05
8.Manic Talk
  1:48
9.Mud (Airplane Mode)
  2:39
   
03/03/2017
CD Glitterhouse GRCD903 / EAN 4030433790311
Toon detailsAlles beluisteren
   
03/03/2017
LP Glitterhouse GRLP903 / EAN 4030433790328
Toon detailsAlles beluisteren
   

Blaudzun   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Flame On My Head04/02/2012Tip: 16 
Solar09/06/2012Tip: 20 
Elephants22/09/2012Tip: 44 
Promises Of No Man's Land11/01/2014Tip: 4 
Hollow People17/05/2014Tip: 14 
Too Many Hopes For July26/07/2014Tip: 18 
Powder Blue16/05/2015Tip: 47 
Between A Kiss And A Sorry Goodbye08/10/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heavy Flowers25/02/20125845
Promises Of No Man's Land15/03/2014652
Jupiter, Pt. I15/10/2016359
Jupiter, Pt. II11/03/2017515
_Up_14/04/2018784
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.