Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Soulwax - From Deewee

Cover Soulwax - From Deewee
CD
Deewee DEEWEE022 / PIASR950CDX
LP
Deewee DEEWEE022 / PIASR950DLP

Album

Jaar:2017
Label:DEEWEE
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/04/2017 (Positie 1)
Laatste week notering:23/02/2019 (Positie 199)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:50
Positie aller tijden:778 (5370 Punten)
Belgische albums:01/04/2017 / Piek: 1 / Weken: 42
In de landen:
ch  Piek: 91 / Weken: 1
nl  Piek: 46 / Weken: 1
be  Piek: 1 / Weken: 50 (V)
  Piek: 29 / Weken: 10 (W)

Tracks

24/03/2017
CD Deewee DEEWEE022 / PIASR950CDX (PIAS) / EAN 5414939954467
24/03/2017
Digital Deewee 5414939956430 (PIAS) [be] / EAN 5414939956430
Toon detailsAlles beluisteren
1.Preset Tense
  1:31
2.Masterplanned
  4:06
3.Missing Wires
  4:48
4.Conditions Of A Shared Belief
  3:12
5.Is It Always Binary
  3:29
6.Do You Want To Get Into Trouble?
  4:25
7.My Tired Eyes
  4:17
8.Transient Program For Drums And Machinery
  6:23
9.Trespassers
  4:04
10.The Singer Has Become A Deejay
  3:21
11.Here Come The Men In Suits
  5:09
12.Goodnight Transmission
  4:07
   
09/06/2017
LP Deewee DEEWEE022 / PIASR950DLP (PIAS) / EAN 5414939954450
09/06/2017
Limited Black & White Vinyl - LP Play It Again Sam 541493995778 (PIAS) / EAN 5414939957789
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Preset Tense
  1:31
2.Masterplanned
  4:06
3.Missing Wires
  4:48
4.Conditions Of A Shared Belief
  3:12
5.Is It Always Binary
  3:29
6.Do You Want To Get Into Trouble?
  4:25
7.My Tired Eyes
  4:17
8.Transient Program For Drums And Machinery
  6:23
LP 2:
1.Trespassers
  4:04
2.The Singer Has Become A Deejay
  3:21
3.Here Come The Men In Suits
  5:09
4.Goodnight Transmission
  4:07
Extras:
Download
   

Soulwax   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Too Many DJ's04/09/1999Tip: 9 
Any Minute Now28/08/2004Tip: 11 
E Talking29/01/2005Tip: 6 
How Long (The Shitz)13/02/2016Tip: 5 
Transient Program For Drums And Machinery26/11/2016Tip: 4 
Missing Wires18/03/2017Tip: 2 
Do You Want To Get Into Trouble?01/07/2017Tip 
Is It Always Binary16/09/2017Tip 
Essential Four28/04/2018Tip: 46 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Leave The Story Untold18/05/1996501
Much Against Everyone's Advice29/05/1999624
Any Minute Now28/08/2004224
Nite Versions01/10/2005420
Most Of The Remixes...27/10/2007224
Belgica (Soundtrack / Soulwax)05/03/2016615
From Deewee01/04/2017150
Essential30/06/2018414
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.