Login
België (Vlaanderen)

Fleet Foxes - Crack-Up

Cover Fleet Foxes - Crack-Up
CD
Nonesuch 558777-2

Album

Jaar:2017
Label:NONESUCH
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/06/2017 (Positie 9)
Laatste week notering:25/11/2017 (Positie 179)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:3212 (1667 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 26 / Weken: 2
de  Piek: 25 / Weken: 2
at  Piek: 29 / Weken: 1
fr  Piek: 144 / Weken: 1
nl  Piek: 11 / Weken: 4
be  Piek: 9 / Weken: 17 (V)
  Piek: 24 / Weken: 6 (W)
se  Piek: 18 / Weken: 1
no  Piek: 21 / Weken: 1
it  Piek: 39 / Weken: 2
es  Piek: 30 / Weken: 2
pt  Piek: 11 / Weken: 3
au  Piek: 10 / Weken: 2
nz  Piek: 15 / Weken: 1

Tracks

16/06/2017
CD Nonesuch 558777-2 (Warner) / EAN 0075597937336
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Am All That I Need / Arroyo seco / Thumbprint Scar
  6:24
2.Cassius, –
  4:49
3.– Naiads, Cassadies
  3:10
4.Kept Woman
  3:54
5.Third Of May / Ōdaigahara
  8:45
6.If You Need To, Keep Time On Me
  3:30
7.Mearcstapa
  4:09
8.On Another Ocean (January / June)
  4:23
9.Fool's Errand
  4:48
10.I Should See Memphis
  4:44
11.Crack-Up
  6:24
   
16/06/2017
LP Nonesuch 7559793738 (Warner) / EAN 0075597937381
Toon detailsAlles beluisteren
   

Fleet Foxes   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
White Winter Hymnal26/07/2008Tip: 12 
He Doesn't Know Why03/01/2009Tip: 24 
Mykonos28/02/2009188
Helplessness Blues16/04/2011Tip: 13 
Lorelai02/07/2011Tip: 18 
Battery Kinzie12/11/2011Tip: 25 
Third Of May / Ōdaigahara18/03/2017Tip 
Fool's Errand27/05/2017Tip: 46 
On Another Ocean (January / June)04/11/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fleet Foxes05/07/20081260
Helplessness Blues07/05/2011223
Crack-Up24/06/2017917
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Widmann1
Member
***
Was nicht so alles unter Musik läuft.
Dabei wird die Musik von Fleet Foxes hochgelobt.
Ich bin auch mit diesem Album nicht hinter ihr Geheimnis gekommen.

gherkin
Member
******
Zeer straf nieuw album van deze Fleet Foxes.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.