Login
België (Vlaanderen)

Coely - Different Waters

Cover Coely - Different Waters
CD
Universal 5736541 (be)
LP
Universal 5740453 (be)
Cover Coely - Different Waters
CD Deluxe
Universal 6716345 (be)

Album

Jaar:2017
Label:UNIVERSAL
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/03/2017 (Positie 8)
Laatste week notering:02/12/2017 (Positie 95)
Piekpositie:8 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:37
Positie aller tijden:777 (5211 Punten)
Belgische albums:25/03/2017 / Piek: 4 / Weken: 37
Mid price:09/12/2017 / Piek: 1 / Weken: 32
In de landen:
nl  Piek: 138 / Weken: 1
be  Piek: 8 / Weken: 37 (V)
  Piek: 61 / Weken: 5 (W)

Tracks

17/03/2017
CD Universal 5736541 (UMG) [be] / EAN 0602557365412
17/03/2017
Digital Universal 5742367 (UMG) [be] / EAN 0602557423679
Toon detailsAlles beluisteren
1.Coely feat. Yann Gaudeuille - Different Waters
  3:33
2.My Tomorrow
  3:43
3.Coely feat. Kojey Radical & Zulu - Danger Danger 2.0
  3:56
4.Elysée
  1:18
5.Coely feat. Dvtch Norris - Don't Care
  3:34
6.Coely feat. Polar Youth - Can't Get Away
  4:07
7.No Way
  3:31
8.Wake Up Call
  3:53
9.Blu Mood
  2:29
10.On My Own
  4:23
11.Coely feat. Dvtch Norris & Yann Gaudeuille - The Rise
  4:52
12.Celebrate
  4:18
Bonus
13.Ain't Chasing Pavements
  2:14
   
17/03/2017
LP Universal 5740453 (UMG) [be] / EAN 0602557404531
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Coely feat. Yann Gaudeuille - Different Waters
  3:33
2.My Tomorrow
  3:43
3.Coely feat. Kojey Radical & Zulu - Danger Danger 2.0
  3:56
4.Elysée
  1:18
5.Coely feat. Dvtch Norris - Don't Care
  3:34
6.Coely feat. Polar Youth - Can't Get Away
  4:07
7.No Way
  3:31
LP 2:
1.Wake Up Call
  3:53
2.Blu Mood
  2:29
3.On My Own
  4:23
4.Coely feat. Dvtch Norris & Yann Gaudeuille - The Rise
  4:52
5.Celebrate
  4:18
6.Ain't Chasing Pavements
  2:14
   
24/11/2017
Deluxe - CD Universal 6716345 (UMG) [be] / EAN 0602567163459
Toon detailsAlles beluisteren
1.Coely feat. Yann Gaudeuille - Different Waters
  3:33
2.My Tomorrow
  3:43
3.Coely feat. Kojey Radical & Zulu - Danger Danger 2.0
  3:56
4.Elysée
  1:18
5.Coely feat. Dvtch Norris - Don't Care
  3:34
6.Coely feat. Polar Youth - Can't Get Away
  4:07
7.No Way
  3:31
8.Wake Up Call
  3:53
9.Blu Mood
  2:29
10.On My Own
  4:23
11.Coely feat. Dvtch Norris & Yann Gaudeuille - The Rise
  4:52
12.Celebrate
  4:18
13.Ain't Chasing Pavements
  2:14
Deluxe
14.Coely feat. Bhavi - Regulator
  3:38
15.Wake Up Call (Unplugged)
  3:17
16.Coely feat. Dvtch Norris - Don't Care (Unplugged)
  3:28
   

Coely   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ain't Chasing Pavements06/10/2012Tip: 5 
Nothing On Me02/02/2013Tip: 22 
All I Do13/04/2013Tip: 19 
My Tomorrow25/01/2014Tip: 18 
Don't Care (Coely feat. Dvtch Norris)13/08/2016Tip: 2 
Wake Up Call11/02/2017Tip: 28 
Celebrate20/05/2017Tip: 3 
More Mess (Kungs feat. Olly Murs & Coely)12/08/2017Tip: 1 
No Way16/09/2017Tip: 28 
Regulator (Coely feat. Bhavi)13/01/2018Tip: 4 
Magic Carpet (Dvtch Norris feat. Coely)12/05/2018Tip 
Hush12/05/2018Tip: 20 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Different Waters25/03/2017837
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.