Login
België (Vlaanderen)

Rammstein - Paris

Cover Rammstein - Paris
Cover
Cover Rammstein - Paris
CD
Vertigo / Capitol 06025 5744890

Album

Jaar:2017
Label:VERTIGO
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/05/2017 (Positie 2)
Laatste week notering:17/08/2019 (Positie 98)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:46
Positie aller tijden:1088 (4508 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 17
de  Piek: 1 / Weken: 100
at  Piek: 3 / Weken: 20
fr  Piek: 13 / Weken: 12
nl  Piek: 10 / Weken: 3
be  Piek: 2 / Weken: 46 (V)
  Piek: 4 / Weken: 38 (W)
se  Piek: 11 / Weken: 1
fi  Piek: 8 / Weken: 4
no  Piek: 15 / Weken: 1
dk  Piek: 25 / Weken: 1
es  Piek: 19 / Weken: 7
pt  Piek: 11 / Weken: 2

Tracks

19/05/2017
CD Vertigo / Capitol 06025 5744890 (UMG) / EAN 0602557448900
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Intro (Live)
  4:14
2.Sonne (Live)
  4:45
3.Wollt ihr das Bett in Flammen sehen? (Live)
  5:06
4.Keine Lust (Live)
  4:08
5.Sehnsucht (Live)
  4:26
6.Asche zu Asche (Live)
  4:05
7.Feuer frei! (Live)
  3:34
8.Mutter (Live)
  5:20
9.Mein Teil (Live)
  7:46
10.Du riechst so gut (Live)
  5:28
11.Links 2-3-4 (Live)
  5:02
12.Du hast (Live)
  4:17
13.Haifisch (Live)
  5:24
CD 2:
1.Bück dich (Live)
  7:55
2.Mann gegen Mann (Live)
  4:15
3.Ohne dich (Live)
  7:29
4.Mein Herz brennt (Live)
  5:08
5.Amerika (Live)
  4:52
6.Ich will (Live)
  4:07
7.Engel (Live)
  5:13
8.Pussy (Live)
  8:21
9.Frühling In Paris (Live)
  6:16
   
19/05/2017
CD Universal 060255744898 (UMG) / EAN 0602557448986
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
DVD
   
19/05/2017
Deluxe Edition Box - LP Vertigo / Capitol 0602557430837 (UMG) / EAN 0602557430837
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Intro (Live)
4:14
2.Sonne (Live)
4:45
3.Wollt ihr das Bett in Flammen sehen? (Live)
5:06
4.Keine Lust (Live)
4:08
5.Sehnsucht (Live)
4:26
6.Asche zu Asche (Live)
4:05
7.Feuer frei! (Live)
3:34
8.Mutter (Live)
5:20
LP 2:
1.Mein Teil (Live)
7:46
2.Du riechst so gut (Live)
5:28
3.Links 2-3-4 (Live)
5:02
4.Du hast (Live)
4:17
5.Haifisch (Live)
5:24
LP 3:
1.Bück dich (Live)
7:55
2.Mann gegen Mann (Live)
4:15
3.Ohne dich (Live)
7:29
4.Mein Herz brennt (Live)
5:08
5.Amerika (Live)
4:52
6.Ich will (Live)
4:07
LP 4:
1.Engel (Live)
5:13
2.Pussy (Live)
8:21
3.Frühling In Paris (Live)
6:16
Extras:
Double CD
Blu-Ray DVD
   
19/05/2017
CD Universal 060255745089 (UMG) / EAN 0602557450897
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
Blu-Ray
   

Rammstein   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sonne19/05/2001444
Mutter20/04/2002Tip: 15 
Mein Teil11/09/2004404
Amerika13/11/2004369
Keine Lust12/03/2005Tip: 7 
Benzin22/10/2005412
Rosenrot24/12/2005Tip: 12 
Mann gegen Mann18/03/2006Tip: 10 
Pussy03/10/2009343
Mein Land19/11/2011Tip: 28 
Mein Herz brennt [2012]05/01/2013Tip: 77 
Deutschland06/04/2019232
Radio04/05/2019Tip: 17 
Ausländer06/07/2019Tip: 2 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sehnsucht13/09/19974611
Mutter07/04/20017143
Live aus Berlin28/08/2004932
Herzeleid28/08/20043910
Reise, Reise02/10/2004577
Rosenrot05/11/2005344
Völkerball25/11/20064812
Liebe ist für alle da24/10/2009344
Made In Germany10/12/20116260
XXI - Klavier19/11/20161681
Paris27/05/2017246
Rammstein25/05/2019175
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.