Login
België (Vlaanderen)

Damso - Ipséité

Cover Damso - Ipséité
Cover
Cover Damso - Ipséité
CD
92i / Capitol 5757660
CD
92i / Capitol 5763819

Album

Jaar:2017
Label:CAPITOL
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/05/2017 (Positie 88)
Laatste week notering:21/07/2018 (Positie 177)
Piekpositie:73 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:46
Positie aller tijden:2108 (2531 Punten)
Belgische albums:06/05/2017 / Piek: 20 / Weken: 23
In de landen:
ch  Piek: 5 / Weken: 11
fr  Piek: 1 / Weken: 51
be  Piek: 73 / Weken: 46 (V)
  Piek: 1 / Weken: 85 (W)

Tracks

28/04/2017
CD 92i / Capitol 5757660 (UMG) / EAN 0602557576603
28/04/2017
Digital 92i / Capitol 5757663 (UMG) / EAN 0602557576634
12/05/2017
CD 92i / Capitol 5763819 (UMG) / EAN 0602557638196
Toon detailsAlles beluisteren
1.A. Nwaar Is The New Black
  2:03
2.B. #QuedusaalVie
  4:04
3.Γ. Mosaïque solitaire
  5:05
4.Δ. Dieu ne ment jamais
  3:19
5.E. Signaler
  3:22
6.Z. Kiétu
  3:52
7.H. Gova
  3:17
8.Θ. Macarena
  3:27
9.Damso feat. Youri - I. Peur d'être père
  3:25
10.K. Kin la belle
  3:21
11.Λ. Lové
  3:29
12.M. Noob saibot
  3:22
13.N. J respect R
  3:37
14.Ξ. Une âme pour deux (+18)
  3:59
   

Damso   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Amnésie23/07/2016Tip 
Nwaar Is The New Black13/05/2017Tip 
Macarena27/05/2017Tip: 23 
Lové01/07/2017Tip: 33 
Mwaka Moon (Kalash feat. Damso)21/10/2017Tip: 10 
Tueurs13/01/2018Tip 
Ipséité05/05/2018Tip 
Julien23/06/2018Tip 
Smog23/06/2018Tip: 31 
Humains21/07/2018Tip 
Rêves bizarres (Orelsan feat. Damso)24/11/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Batterie faible16/07/20161951
Ipséité06/05/20177346
Lithopédion23/06/20181117
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.