Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Nothing But Thieves - Broken Machine

Cover Nothing But Thieves - Broken Machine
CD Deluxe Edition
RCA 88985437042
LP Special Edition
RCA 88985447331
Digital Deluxe
Sony 886446439082
Cover Nothing But Thieves - Broken Machine
CD
RCA 88985437032
LP
RCA 88985437031
Digital
Sony 886446439075

Album

Jaar:2017
Label:RCA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/09/2017 (Positie 29)
Laatste week notering:30/09/2017 (Positie 183)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:7372 (301 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 27 / Weken: 1
de  Piek: 67 / Weken: 1
at  Piek: 54 / Weken: 1
nl  Piek: 8 / Weken: 34
be  Piek: 29 / Weken: 3 (V)
  Piek: 76 / Weken: 4 (W)
fi  Piek: 48 / Weken: 1
it  Piek: 57 / Weken: 1
au  Piek: 12 / Weken: 1

Tracks

08/09/2017
Deluxe Edition - CD RCA 88985437042 (Sony) / EAN 0889854370428
08/09/2017
Deluxe - Digital Sony 886446439082 (Sony) / EAN 0886446439082
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Was Just A Kid
  4:30
2.Amsterdam
  4:32
3.Sorry
  3:34
4.Broken Machine
  3:54
5.Live Like Animals
  4:10
6.Soda
  3:56
7.I'm Not Made By Design
  3:53
8.Particles
  3:56
9.Get Better
  3:19
10.Hell, Yeah
  3:06
11.Afterlife
  4:43
12.Reset Me
  3:31
13.Number 13
  2:57
14.Sorry (Acoustic)
  3:34
15.Particles (Piano Version)
  3:39
   
08/09/2017
CD RCA 88985437032 (Sony) / EAN 0889854370329
08/09/2017
Digital Sony 886446439075 (Sony) / EAN 0886446439075
Toon detailsAlles beluisteren
1.I Was Just A Kid
  4:30
2.Amsterdam
  4:32
3.Sorry
  3:34
4.Broken Machine
  3:54
5.Live Like Animals
  4:10
6.Soda
  3:56
7.I'm Not Made By Design
  3:53
8.Particles
  3:56
9.Get Better
  3:19
10.Hell, Yeah
  3:06
11.Afterlife
  4:43
   
08/09/2017
LP RCA 88985437031 (Sony) / EAN 0889854370312
Toon detailsAlles beluisteren
   
08/09/2017
Special Edition - LP RCA 88985447331 (Sony) / EAN 0889854473310
Toon detailsAlles beluisteren
   

Nothing But Thieves   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Graveyard Whistling08/11/2014Tip: 50 
Itch09/05/2015Tip: 51 
Wake Up Call26/09/2015Tip: 21 
Trip Switch09/01/2016Tip: 10 
Amsterdam20/05/2017Tip 
Sorry26/08/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nothing But Thieves24/10/20151114
Broken Machine16/09/2017293
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

drogida007
Member
****

Guter 4ter neuer Song vom kommenden Album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.