Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Kabouter Plop - Het beste van 20 jaar Plop - 20 jaar hits!

Cover Kabouter Plop - Het beste van 20 jaar Plop - 20 jaar hits!
CD
Studio 100 LIAUPL000040 / F61.A692.020

Album

Jaar:2017
Label:STUDIO 100
Distributeur:PIAS
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/09/2017 (Positie 35)
Laatste week notering:06/10/2018 (Positie 169)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:47
Positie aller tijden:920 (4687 Punten)
Belgische albums:02/09/2017 / Piek: 10 / Weken: 43
In de landen:
be  Piek: 30 / Weken: 47 (V)

Tracks

25/08/2017
CD Studio 100 LIAUPL000040 / F61.A692.020 (PIAS) / EAN 5051083120517
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kabouterdans
  3:35
2.Het Ploplied
  2:57
3.Kabouter Plop is jarig
  3:22
4.Wat een feest
  3:27
5.Daar zijn vrienden voor
  4:18
6.Lalala
  3:48
7.Laat ons dansen
  2:53
8.Heen en weer
  3:15
9.Sjoebidoebidabidee
  3:41
10.Wij zoeken een schat
  3:36
11.De dagen van de week
  3:05
12.De dag goed begonnen
  2:58
13.Er zit een gat in mijn dak
  3:40
14.Het ei
  2:56
15.Het is lente
  4:00
16.Heet heet heet
  2:20
17.Wij gaan op reis
  3:27
18.Hopsa
  3:14
19.Kaboutersamba
  3:20
20.Kabouterpolonaise
  3:02
21.Kabouterdans (Remix 2017) - Baba Yega Remix
  3:31
   

Kabouter Plop   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Het Ploplied23/05/1998224
Kabouterdans25/03/2000926
Lalala04/11/2000520
Sjoebi doebi dabidee15/09/2001313
Snuffeltje05/01/2002Tip: 14 
De ganzenpas14/12/2002307
De regendans03/05/2003344
Heen & weer30/08/2003Tip: 13 
Alles is leuker (Kabouter Plop & Jelle)06/11/2004Tip: 10 
Weet dat het zonnetje schijnt (Frans Bauer & Kabouter Plop)10/12/20051111
Laat ons dansen30/12/2006413
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plop 131/10/1998277
Plop 206/11/1999429
Plop 304/11/2000424
10 Ploptoppers 208/09/2001285
Plop 4 - Sjoebi doebi dabidee13/10/2001813
Kabouterkriebels25/10/2003246
Alle liedjes uit de Plopfilms24/12/2005696
Het beste van 20 jaar Plop - 20 jaar hits!02/09/20173047
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.