Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Triggerfinger - Colossus

Cover Triggerfinger - Colossus
CD
Mascot M75312
Cover Triggerfinger - Colossus
LP
Mascot M75311

Album

Jaar:2017
Label:MASCOT
Distributeur:BERTUS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/09/2017 (Positie 3)
Laatste week notering:21/07/2018 (Positie 179)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:33
Positie aller tijden:1296 (3673 Punten)
Belgische albums:02/09/2017 / Piek: 1 / Weken: 25
In de landen:
fr  Piek: 200 / Weken: 1
nl  Piek: 9 / Weken: 3
be  Piek: 3 / Weken: 33 (V)
  Piek: 20 / Weken: 10 (W)

Tracks

25/08/2017
CD Mascot M75312 / EAN 0819873015451
25/08/2017
LP Mascot M75311 / EAN 0819873015444
25/08/2017
LP Mascot M753113 / EAN 0819873015543
25/08/2017
Digital Mascot 819873015475 / EAN 0819873015475
Toon detailsAlles beluisteren
1.Colossus
  4:08
2.Flesh Tight
  2:38
3.Candy Killer
  2:47
4.Upstairs Box
  2:59
5.Afterglow
  4:10
6.Breathlessness
  3:16
7.That'll Be The Day
  3:11
8.Bring Me Back A Live Wild One
  3:26
9.Steady Me
  4:12
10.Wollensak Walk
  5:37
   

Triggerfinger   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Soon04/10/2008Tip: 21 
Is It11/07/2009Tip: 19 
All This Dancin' Around27/11/2010229
Love Lost In Love22/01/2011Tip: 3 
Let It Ride18/06/2011Tip: 6 
It Hasn't Gone Away10/09/2011Tip: 19 
I'm Coming For You21/01/2012Tip: 28 
I Follow Rivers03/03/2012144
Do Ya Think I'm Sexy (Triggerfinger feat. Little Trouble Kids)28/04/2012Tip: 6 
Dirty Down Low24/11/2012Tip: 44 
Perfect Match26/04/2014405
By Absence Of The Sun14/06/2014Tip: 6 
Off The Rack27/09/2014Tip: 10 
Big Hole11/04/2015Tip: 15 
Als de zomer weer voorbij zal zijn (Will Tura & Triggerfinger)19/09/2015Tip: 12 
The One (Triggerfinger feat. Method Man)16/01/2016207
Flesh Tight03/06/2017Tip: 5 
Colossus02/09/2017Tip: 6 
Breathlessness16/12/2017Tip: 20 
That'll Be The Day12/05/2018Tip 
Bring Me Back A Live Wild One16/06/2018Tip: 24 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Grabs Ya?01/03/20081140
All This Dancin' Around20/11/2010295
High Voltage: Recorded Live - July 23rd 201131/12/2011971
Faders Up 2 - Live In Amsterdam26/05/2012159
By Absence Of The Sun26/04/2014173
Colossus02/09/2017333
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Eén van de populairste Belgische bands pakt opnieuw uit met een uitstekend album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.