Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

XXXTentacion - 17

Cover XXXTentacion - 17
Cover

Album

Jaar:2017
Label:BAD VIBES FOREVER
Distributeur:EMPIRE
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/09/2017 (Positie 16)
Laatste week notering:28/11/2020 (Positie 72)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:169
Positie aller tijden:27 (22129 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 26 / Weken: 5
at  Piek: 21 / Weken: 5
fr  Piek: 16 / Weken: 119
nl  Piek: 4 / Weken: 170
be  Piek: 9 / Weken: 169 (V)
  Piek: 16 / Weken: 152 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 170
fi  Piek: 4 / Weken: 125
no  Piek: 1 / Weken: 153
dk  Piek: 2 / Weken: 81
it  Piek: 3 / Weken: 43
au  Piek: 29 / Weken: 1
nz  Piek: 2 / Weken: 102

Tracks

25/08/2017
Digital Bad Vibes Forever / Empire 888915443767 / EAN 0888915443767
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Explanation
  0:50
2.Jocelyn Flores
  1:59
3.Depression & Obsession
  2:24
4.Everybody Dies In Their Nightmares
  1:35
5.Revenge
  2:00
6.Save Me
  2:43
7.Dead Inside (Interlude)
  1:26
8.XXXTentacion feat. Trippie Redd - Fuck Love
  2:26
9.Carry On
  2:09
10.Orlando
  2:43
11.Ayala (Outro)
  1:39
   
17/01/2020
CD Empire ERE442 / EAN 0888915508503
Toon detailsAlles beluisteren
   
17/01/2020
LP Empire ERE436 / EAN 0888915663776
Toon detailsAlles beluisteren
   

XXXTentacion   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jocelyn Flores16/09/2017Tip: 10 
Again (Noah Cyrus feat. XXXTentacion)28/10/2017Tip 
Sad!24/03/2018158
Falling Down (Lil Peep & XXXTentacion)29/09/2018434
Moonlight06/10/2018Tip: 7 
Arms Around You (XXXTentacion x Lil Pump feat. Maluma & Swae Lee)10/11/2018346
Bad!24/11/2018Tip: 6 
Sauce!02/02/2019Tip 
Ex Bitch14/12/2019Tip: 41 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
1702/09/20179169
?24/03/20183133
Presents Members Only Vol. 323/06/2018962
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)30/06/20181811
Skins15/12/2018159
Presents Members Only Vol. 402/02/2019492
Bad Vibes Forever14/12/2019573
 

XXXTentacion

17 (XXXTentacion)
Skins (XXXTentacion)

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 1)

kobodrills
Member
*****
Am tryin to get used to his sound!!

https://360musicng.org/xxxtentacion-17-album-stream/
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.