Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Melanie De Biasio - Lilies

Cover Melanie De Biasio - Lilies
CD
Le Label PIASL070CDX / 962.A159.042
LP
Play It Again Sam PIASL070LP

Album

Jaar:2017
Label:LE LABEL
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/10/2017 (Positie 3)
Laatste week notering:22/09/2018 (Positie 190)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:48
Positie aller tijden:544 (6337 Punten)
Belgische albums:14/10/2017 / Piek: 3 / Weken: 48
In de landen:
ch  Piek: 65 / Weken: 1
fr  Piek: 21 / Weken: 13
nl  Piek: 89 / Weken: 2
be  Piek: 3 / Weken: 48 (V)
  Piek: 7 / Weken: 34 (W)

Tracks

06/10/2017
CD Le Label PIASL070CDX / 962.A159.042 (PIAS) / EAN 5414939964473
06/10/2017
LP Play It Again Sam PIASL070LP (PIAS) / EAN 5414939964480
06/10/2017
Digital Le Label 5414939963827 (PIAS) / EAN 5414939963827
Toon detailsAlles beluisteren
1.Your Freedom Is The End Of Me
  3:52
2.Gold Junkies
  3:19
3.Lilies
  4:02
4.Let Me Love You
  4:08
5.Sitting In The Stairwell
  2:49
6.Brother
  3:11
7.Afro Blue
  4:33
8.All My Worlds
  6:40
9.And My Heart Goes On
  6:00
   

Melanie De Biasio   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Flow23/03/2013Tip: 59 
Gold Junkies01/07/2017Tip 
Your Freedom Is The End Of Me02/09/2017Tip: 47 
Afro Blue09/12/2017Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Deal23/03/201314111
A Stomach Is Burning17/08/201313912
Gilles Peterson Presents No Deal Remixed28/02/20154511
Blackened Cities28/05/2016552
Lilies14/10/2017348
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.