Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Courtney Barnett & Kurt Vile - Lotta Sea Lice

Cover Courtney Barnett & Kurt Vile - Lotta Sea Lice
CD
Marathon Artists MA0114CD
LP
Marathon Artists MA0114LP

Album

Jaar:2017
Label:MARATHON ARTISTS
Distributeur:V2
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/10/2017 (Positie 26)
Laatste week notering:24/02/2018 (Positie 161)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:3452 (1465 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 35 / Weken: 1
de  Piek: 75 / Weken: 1
fr  Piek: 55 / Weken: 6
nl  Piek: 27 / Weken: 1
be  Piek: 26 / Weken: 15 (V)
  Piek: 89 / Weken: 3 (W)
es  Piek: 69 / Weken: 2
pt  Piek: 39 / Weken: 1
au  Piek: 5 / Weken: 1
nz  Piek: 12 / Weken: 2

Tracks

13/10/2017
CD Marathon Artists MA0114CD / EAN 5056167101802
Toon detailsAlles beluisteren
1.Over Everything
  6:20
2.Let It Go
  4:33
3.Fear Is Like A Forest
  4:48
4.Outta The Woodwork
  6:21
5.Continental Breakfast
  4:53
6.On Script
  3:59
7.Blue Cheese
  4:38
8.Peepin' Tom
  4:14
9.Untogether
  4:50
   
13/10/2017
LP Marathon Artists MA0114LP / EAN 5056167101796
Toon detailsAlles beluisteren
   

Kurt Vile   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pretty Pimpin05/09/2015Tip: 45 
Let Me Get There (Hope Sandoval & The Warm Inventions feat. Kurt Vile)15/10/2016Tip: 47 
Over Everything (Courtney Barnett & Kurt Vile)09/09/2017Tip 
Continental Breakfast (Courtney Barnett & Kurt Vile)21/10/2017Tip: 47 
Loading Zones01/09/2018Tip: 28 
One Trick Ponies20/10/2018Tip: 23 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wakin On A Pretty Daze13/04/20132335
B'lieve I'm Goin Down...03/10/2015828
Lotta Sea Lice (Courtney Barnett & Kurt Vile)21/10/20172615
Bottle It In20/10/2018104
 

Courtney Barnett   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dead Fox23/05/2015Tip: 27 
Nobody Really Cares If You Don't Go To The Party05/09/2015Tip: 19 
Over Everything (Courtney Barnett & Kurt Vile)09/09/2017Tip 
Continental Breakfast (Courtney Barnett & Kurt Vile)21/10/2017Tip: 47 
Nameless, Faceless24/02/2018Tip 
Need A Little Time02/06/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Sit.28/03/20155527
Lotta Sea Lice (Courtney Barnett & Kurt Vile)21/10/20172615
Tell Me How You Really Feel26/05/20182010
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.