Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Buurman - Dans & dwaal

Cover Buurman - Dans & dwaal
CD
Golfplaten / N.E.W.S. N1U.A001.020 (be)

Album

Jaar:2017
Label:GOLFPLATEN
Distributeur:NEWS/PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/09/2017 (Positie 21)
Laatste week notering:10/02/2018 (Positie 192)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:3910 (1221 Punten)
Belgische albums:16/09/2017 / Piek: 8 / Weken: 9
In de landen:
be  Piek: 21 / Weken: 13 (V)

Tracks

08/09/2017
CD Golfplaten / N.E.W.S. N1U.A001.020 [be] / EAN 5414165085928
08/09/2017
Digital Golfplaten / N.E.W.S. GOLFPLAAT02D [be] / EAN 5414165085942
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alles wat je niet kapot maakt
  3:32
2.Goldrush
  3:27
3.Los van de wereld
  3:38
4.Dans & dwaal
  3:25
5.Kuiltjes als ze lacht
  4:55
6.IntuÔtiviteit
  3:33
7.Achter de horizon
  3:24
8.Zo voorbij
  2:46
9.Bladeren van goud
  4:11
10.Het maakt je sterker
  3:32
11.Boten die naar Dover varen
  5:20
   

Buurman   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mount Everest13/11/2010Tip: 26 
London Stansted01/01/2011Tip: 6 
Seks en slechte whisky28/05/2011Tip: 36 
Speling van het zonlicht15/10/2011Tip: 34 
Ring van vuur17/03/2012Tip: 37 
Soms ben jij de zon en ik de maan21/06/2014Tip: 25 
Fileleed en liefde11/10/2014Tip: 16 
Zoals koffie hoort bij opstaan17/01/2015Tip: 8 
Tijd voor iets nieuws25/04/2015Tip: 25 
Overlevers10/10/2015Tip: 40 
Dans & dwaal10/06/2017Tip: 33 
Zo voorbij30/09/2017Tip: 14 
Bladeren van goud09/12/2017Tip: 28 
Boten die naar Dover varen28/04/2018Tip: 25 
Het maakt je sterker15/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rocky komt altijd terug25/10/20084322
Mount Everest13/11/20101920
De kus in ruil voor een koninkrijk01/11/20141130
Dans & dwaal16/09/20172113
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.