Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Alice Cooper - Dirty Diamonds

Cover Alice Cooper - Dirty Diamonds
Cover

Album

Jaar:2005
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 71 / Weken: 1
at  Piek: 66 / Weken: 1
fr  Piek: 159 / Weken: 2
nl  Piek: 88 / Weken: 1
se  Piek: 40 / Weken: 1

Tracks

2005
CD Spitfire 257
Toon detailsAlles beluisteren
1.Woman Of Mass Distraction
4:00
2.Perfect
3:30
3.You Make Me Wanna
3:31
4.Dirty Diamonds
4:03
5.The Saga Of Jesse Jane
4:16
6.Sunset Babies (All Got Rabies)
3:28
7.Pretty Ballerina
3:02
8.Run Down The Devil
3:29
9.Steal That Car
3:17
10.Six Hours
3:25
11.Your Own Worst Enemy
2:15
12.Zombie Dance
4:23
13.Alice Cooper feat. Xzibit - Stand
4:05
   
02/04/2010
CD Armoury 0000526AMY / EAN 5036369752620
Toon detailsAlles beluisteren
   

Alice Cooper   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Elected!06/01/1973218
Hello Hurray21/04/1973195
No More Mr. Nice Guy02/06/1973206
Halo Of Flies08/09/1973243
How You Gonna See Me Now10/02/1979510
Poison30/09/19892212
Hey Stoopid10/08/1991363
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Welcome 2 My Nightmare24/09/2011801
Hollywood Vampires (Hollywood Vampires)19/09/2015767
Pink Floyd's Wish You Were Here Symphonic (London Orion Orchestra / Alice Cooper / Dave Fowler / Stephen McElroy / Rick Wakeman)13/02/2016772
Paranormal05/08/2017158
A Paranormal Evening With Alice Cooper At The Olympia Paris08/09/2018782
Rise (Hollywood Vampires)29/06/2019343
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)

Silverrush
Member
******
bestes album seit langem

remember
Member
****
Ein ziemlich gutes Album! Zumindest sein Bestes seit Trash und da liegen immerhin 5 Alben dazwischen.
Ich würde es sogar in die Top-10 der besten AC Alben wählen, #89 in GB.
Von einem 57 jährigen so ein Album präsentiert zu bekommen, zeigt seinen Erfahrungsschatz deutlich.
Knapp unter der 4.5
Laatst gewijzigd: 17/09/2014 15:30

Skullface
Member
****
Songs sind war alle ganz nett gemacht gehen auch alle fast sofort ins Ohr aber sonst ist es nix für lange Dauer.
30/08/2006 11:54
charlie midnite
Member
******
love it to dead
killer
schools out
billion dollar babies
muscle of love

dirty diamond

so hätte es kommen müssen 1975!

ein absolut geiles album.
08/11/2005 22:35
Phil
Staff
****
Ziemlich durchschnittliches Cooper-Album. Eigentlich gefällt mir nur "Steal that car" sehr gut. Der gute Mann ist halt auch langsam in die Jahre gekommen...
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.