Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

De Mens - 24 uur

Cover De Mens - 24 uur
CD
Platenzaak / Petrol 0783215 (be)

Album

Jaar:2017
Label:PETROL
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/09/2017 (Positie 22)
Laatste week notering:10/02/2018 (Positie 194)
Piekpositie:22 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:14
Positie aller tijden:4037 (1154 Punten)
Belgische albums:30/09/2017 / Piek: 10 / Weken: 9
In de landen:
be  Piek: 22 / Weken: 14 (V)

Tracks

22/09/2017
CD Platenzaak / Petrol 0783215 [be] / EAN 5425007832150
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dit zou het kunnen zijn
  5:48
2.Zwijgen met mij
  2:29
3.Vier akkoorden
  3:40
4.Dwaze gedachten
  1:39
5.Oh wat ben je mooi (als je weer wegloopt)
  3:11
6.Ik ben hier ook maar op bezoek
  2:41
7.Schip aan de horizon
  2:32
8.Later of de dag daarna
  5:01
9.Regelmatig
  3:03
10.Onmondig
  6:41
   

De Mens   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wij04/02/2012Tip: 64 
Angst14/12/2013Tip: 17 
Nooit genoeg24/01/2015Tip: 12 
Bemin me later28/03/2015Tip: 13 
Pijn - Dronkenschap - Verdriet12/09/2015Tip: 65 
Alsof we belangrijk zijn (De Mens feat. Sarah Bettens)30/01/2016Tip 
Maandag (Live)01/07/2017Tip 
Vier akkoorden09/09/2017Tip: 39 
Oh wat ben je mooi (als je weer wegloopt)25/11/2017Tip: 13 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wil je beroemd zijn?13/04/1996421
Sex verandert alles20/02/1999148
Liefde10/03/2001295
Blond29/03/2003136
Akoestisch06/12/20035813
In het gras12/03/20051015
Onder de duinen13/10/2007256
Is dit mijn hart?01/05/2010205
Muziek!21/01/20121526
Nooit genoeg31/01/2015525
24 uur30/09/20172214
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.