Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Admiral Freebee - A Duet For One

Cover Admiral Freebee - A Duet For One
CD
Sony 88985486632 (be)

Album

Jaar:2017
Label:SONY
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/10/2017 (Positie 7)
Laatste week notering:13/01/2018 (Positie 195)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:5285 (693 Punten)
Belgische albums:28/10/2017 / Piek: 5 / Weken: 5
In de landen:
be  Piek: 7 / Weken: 8 (V)

Tracks

20/10/2017
CD Sony 88985486632 (Sony) [be] / EAN 0889854866327
Toon detailsAlles beluisteren
1.Admiral For President (Acoustic)
  5:51
2.Oh Darkness (Acoustic)
  4:15
3.Coming Of The Knight (Acoustic)
  3:38
4.Man In The Long Black Coat
  3:53
5.Getting Ready For Luck (Acoustic)
  4:52
6.Buddy (Acoustic)
  3:01
7.Get Out Of Town (Acoustic)
  2:44
8.Ever Present (Acoustic)
  5:14
9.Breaking Away (Acoustic)
  3:48
10.Nobody Knows You (Acoustic)
  3:46
   

Admiral Freebee   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rags 'n' Run25/01/2003Tip: 2 
Faithful To The Night04/11/2006501
Always On The Run06/02/20101914
Last Song About You15/05/2010Tip: 8 
Look At What Love Has Done23/10/2010Tip: 28 
Old Angel Midnight05/11/2011Tip: 19 
Nothing Else To Do22/02/2014383
Breaking Away10/05/2014Tip: 10 
Walking Wounded30/08/2014Tip: 14 
Making Love In 201406/12/2014Tip: 16 
Too Much Of Everything06/02/2016Tip: 7 
Let It Shine11/06/2016432
Kim Basinger15/10/2016Tip: 46 
Bad Year For Rock 'n' Roll (Pt. 2)17/12/2016Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Admiral Freebee15/02/2003170
Songs02/04/2005143
Wild Dreams Of New Beginnings21/10/2006128
The Honey & The Knife06/03/2010134
Wreck Collection - The Singles05/11/20112517
The Great Scam08/03/2014139
Wake Up And Dream16/04/2016129
A Duet For One28/10/201778
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.