Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Yevgueni - Tijd is alles

Cover Yevgueni - Tijd is alles
CD
Sardonis 8312377 (be)

Album

Jaar:2017
Label:SARDONIS
Distributeur:PIAS
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/11/2017 (Positie 5)
Laatste week notering:13/10/2018 (Positie 166)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:49
Positie aller tijden:533 (6392 Punten)
Belgische albums:04/11/2017 / Piek: 4 / Weken: 49
In de landen:
be  Piek: 5 / Weken: 49 (V)

Tracks

27/10/2017
CD Sardonis 8312377 (PIAS) [be] / EAN 5051083123778
Toon detailsAlles beluisteren
1.Adem
  3:41
2.Tijd is alles
  3:51
3.Morgen ziet er goed uit
  3:11
4.Hou het vast
  3:42
5.Nooit naar nergens
  4:31
6.Opinie
  4:05
7.Waar jij niet bent
  3:27
8.Het huis waar wij woonden
  3:57
9.Wie zal ons leiden?
  3:13
10.Wat nu belangrijk is
  3:20
   

Yevgueni   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Manzijn24/03/2007Tip: 22 
Was er maar iemand29/01/2011Tip: 19 
Propere ruiten (Yevgueni & Sarah Bettens)09/07/2011Tip: 41 
Welkenraedt26/11/2011Tip: 73 
Elisa21/01/2012Tip: 28 
Hofstraat23/06/2012Tip: 38 
Mensen zijn maar mensen04/10/2014Tip: 18 
Kom met me mee20/12/2014Tip: 53 
Ogen dicht [2014]27/12/2014Tip: 9 
Het is niet veel04/04/2015Tip: 35 
Uit het niets27/06/2015Tip: 26 
Van hierboven19/12/2015Tip: 28 
Adem30/12/2017481
Nooit naar nergens07/04/2018441
Waar jij niet bent19/05/2018Tip: 12 
Wat nu belangrijk is13/10/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kannibaal12/02/20055024
Aan de arbeid07/04/20071325
We zijn hier nu toch28/03/2009132
Welkenraedt05/03/2011421
Live Gent/Brugge20/10/20122818
Van hierboven25/10/2014640
Tijd is alles04/11/2017549
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
******
Yevgueni pakt alweer uit met een geweldig nieuw album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.