Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Van Jets - Future Primitives

Cover The Van Jets - Future Primitives
CD
Sony 88985473262 (be)

Album

Jaar:2017
Label:SONY
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/11/2017 (Positie 3)
Laatste week notering:06/01/2018 (Positie 123)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:4475 (962 Punten)
Belgische albums:04/11/2017 / Piek: 3 / Weken: 7
In de landen:
be  Piek: 3 / Weken: 10 (V)

Tracks

27/10/2017
CD Sony 88985473262 (Sony) [be] / EAN 0889854732622
27/10/2017
Digital Sony 886446633350 (Sony) [be] / EAN 0886446633350
Toon detailsAlles beluisteren
1.21st Century Boys
  3:23
2.Boy To Beastie
  3:07
3.New Droogs
  4:04
4.Day On Clouds
  4:03
5.Too Many Smokes
  4:56
6.Ready Made Wild Life
  4:06
7.Bang!
  3:54
8.Fiction vs. Fiction
  3:43
9.Rewild
  3:24
10.Business
  3:06
   

The Van Jets   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Our Love = Strong14/07/2007Tip: 21 
What's Going On?01/12/2007Tip: 6 
The Future20/03/2010337
Down Below26/06/2010Tip: 11 
Teevee13/11/2010Tip: 5 
Here Comes The Light28/07/2012Tip: 10 
Danger Zone22/09/2012Tip: 10 
Broken Bones16/02/2013Tip: 18 
The Sound Of Sea01/11/2014Tip: 24 
Two Tides Of Ice14/03/2015Tip: 9 
Carpet Man25/07/2015Tip: 25 
Pink & Blue05/12/2015Tip: 11 
Shit To Gold28/05/2016Tip: 13 
Boy To Beastie24/06/2017Tip: 22 
Bang!23/09/2017Tip: 34 
Ready Made Wild Life20/01/2018Tip 
Day On Clouds14/04/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Electric Soldiers24/02/20072519
Cat Fit Fury!06/03/2010942
Halo22/09/20121534
Welcome To Strange Paradise25/04/20151052
Future Primitives04/11/2017310
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.