Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Corrs - Jupiter Calling

Cover The Corrs - Jupiter Calling
CD
EastWest 0190295754068

Album

Jaar:2017
Label:ATLANTIC
Distributeur:WARNER
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/11/2017 (Positie 30)
Laatste week notering:17/02/2018 (Positie 191)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:6897 (355 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 25 / Weken: 3
de  Piek: 42 / Weken: 1
at  Piek: 46 / Weken: 1
fr  Piek: 52 / Weken: 6
nl  Piek: 31 / Weken: 1
be  Piek: 30 / Weken: 5 (V)
  Piek: 43 / Weken: 14 (W)
es  Piek: 13 / Weken: 10
pt  Piek: 49 / Weken: 1
au  Piek: 27 / Weken: 1

Tracks

10/11/2017
CD EastWest 0190295754068 (Warner) / EAN 0190295754068
Toon detailsAlles beluisteren
1.Son Of Solomon
  4:21
2.Chasing Shadows
  3:36
3.Bulletproof Love
  3:17
4.Road To Eden
  4:41
5.Butter Flutter
  3:44
6.SOS
  3:36
7.Dear Life
  4:18
8.No Go Baby
  2:46
9.Hit My Ground Running
  4:39
10.Live Before I Die
  4:10
11.Season Of Our Love
  3:43
12.A Love Divine
  4:35
13.The Sun And The Moon
  7:51
   
10/11/2017
LP Warner 9029575405 (Warner) / EAN 0190295754051
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Corrs   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dreams01/08/1998Tip: 14 
Breathless29/07/20001713
Irresistible11/11/2000Tip: 3 
Give Me A Reason07/04/2001Tip: 9 
Would You Be Happier?27/10/2001Tip: 5 
Summer Sunshine22/05/2004462
Angel18/09/2004Tip: 17 
Bring On The Night21/11/2015Tip: 78 
Stay06/02/2016Tip: 39 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Talk On Corners08/08/1998540
Forgiven, Not Forgotten13/03/1999433
Unplugged27/11/1999239
In Blue22/07/2000229
Best Of The Corrs27/10/2001516
Borrowed Heaven05/06/2004621
Home01/10/20051412
Dreams - The Ultimate Corrs Collection09/12/2006942
White Light05/12/20153213
Jupiter Calling18/11/2017305
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

Widmann1
Member
****
Ja die Geschwister Corrs sind imemr schön anzuhören, aber nicht alle Songs brennen.

Anspieltipps:
Son Of Solomon
Chasing Shadows
Road To Eden
Butter Flutter
SOS
Hit My Ground Running

Patrick3
Member
******
Topalbum

otterobb
Member
*****
Das neueste Album der irischen Geschwisterband. Musikalisch angelehnt an die Corrs-Alben der 1990er Jahre. Schön und stimmungsvoll. Von mir aufgerundete 5 Sterne, obwohl ich eher die pop-lastigen Alben der Corrs bevorzuge
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.