Login
België (Vlaanderen)

MØ - When I Was Young [EP]

Cover MØ - When I Was Young [EP]
Digital
Chess Club / RCA Victor 886446624006

Album

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
dk  Piek: 8 / Weken: 2

Tracks

26/10/2017
Digital Chess Club / RCA Victor 886446624006 (Sony) / EAN 0886446624006
Toon detailsAlles beluisteren
1.Roots
3:31
2.When I Was Young
  3:39
3.Turn My Heart To Stone
3:07
4.Linking With You
3:23
5.Bb
3:22
6.Run Away
3:05
   

MØ   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
XXX 88 (MØ feat. Diplo)12/10/2013Tip: 42 
Don't Wanna Dance22/02/2014Tip: 59 
One More (Elliphant feat. MØ)25/10/2014Tip: 56 
Beg For It (Iggy Azalea feat. MØ)06/12/2014Tip: 9 
Lean On (Major Lazer & DJ Snake feat. MØ)14/03/2015233
Kamikaze07/11/2015306
Cold Water (Major Lazer feat. Justin Bieber & MØ)30/07/2016424
Final Song27/08/2016376
Drum22/10/2016Tip 
Don't Leave (Snakehips & MØ)21/01/2017Tip: 1 
Nights With You06/05/2017Tip 
Get It Right (Diplo feat. MØ)25/11/2017Tip: 21 
Dance For Me (Alma feat. MØ)10/03/2018Tip 
Sun In Our Eyes (MØ & Diplo)21/07/2018Tip: 17 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
No Mythologies To Follow22/03/20141073
Forever Neverland27/10/20181911
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

ShadowViolin
Member
****
Roots *** *
When I Was Young *** *
Turn My Heart To Stone *** *
Linking With You *** *
Bb *** *
Run Away

4+*

Es hat eine Weile gedauert, doch kürzlich veröffentlichte die Dänin MØ endlich wieder neue Musik in Form der "When I Was Young" EP. Dass es Tracks wie "Nights With You" oder das geniale "Final Song" nie auf ein Album geschafft haben, finde ich nach wie vor schade. Gerade "Final Song" hätte mehr Aufmerksamkeit benötigt, und so ist es wenig verwunderlich, dass hier nichts an diesen Song rankommt. Das heisst aber nicht, dass die "When I Was Young" EP schwach wäre, alles ist auf leicht überdurchschnittlichen Niveau und alle Tracks wurden mit 4+* bewertet. Nun bleibt zu hoffen, dass im 2018 endlich ein ganzes neues Album folgen wird.
Een review toevoegen
België (Wallonië) Australië Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franÁaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geïnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.