Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

21 Savage & XXXTentacion - 21XXX

Cover 21 Savage & XXXTentacion - 21XXX
Cover

Album

Jaar:2017
Label:DUNDRIDGE
Distributeur:DUNDRIDGE
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/06/2018 (Positie 181)
Laatste week notering:30/06/2018 (Positie 181)
Piekpositie:181 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:11849 (20 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 79 / Weken: 1
be  Piek: 181 / Weken: 1 (V)

21 Savage   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sneakin' (Drake feat. 21 Savage)05/11/2016Tip 
Bank Account12/08/2017Tip: 22 
Rockstar (Post Malone feat. 21 Savage)30/09/2017525
Ghostface Killers (21 Savage, Offset & Metro Boomin feat. Travis Scott)11/11/2017Tip 
Bartier Cardi (Cardi B feat. 21 Savage)06/01/2018Tip: 12 
Pass Out (Quavo feat. 21 Savage)20/10/2018Tip 
10 Freaky Girls (Metro Boomin feat. 21 Savage)10/11/2018Tip 
Monster29/12/2018Tip: 19 
A Lot09/02/2019Tip: 15 
Enzo (DJ Snake & Sheck Wes feat. Offset, 21 Savage & Gucci Mane)04/05/2019Tip 
Wish Wish (DJ Khaled feat. Cardi B & 21 Savage)01/06/2019Tip 
Focus (Bazzi feat. 21 Savage)29/06/2019Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Issa Album15/07/20175618
Without Warning (21 Savage / Offset / Metro Boomin)04/11/20174912
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)30/06/20181811
I Am > I Was29/12/20184215
 

XXXTentacion   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jocelyn Flores16/09/2017Tip: 10 
Again (Noah Cyrus feat. XXXTentacion)28/10/2017Tip 
Sad!24/03/2018158
Falling Down (Lil Peep & XXXTentacion)29/09/2018434
Moonlight06/10/2018Tip: 7 
Arms Around You (XXXTentacion x Lil Pump feat. Maluma & Swae Lee)10/11/2018346
Bad!24/11/2018Tip: 6 
Sauce!02/02/2019Tip 
Ex Bitch14/12/2019Tip: 41 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
1702/09/20179148
?24/03/20183112
Presents Members Only Vol. 323/06/2018962
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)30/06/20181811
Skins15/12/2018159
Presents Members Only Vol. 402/02/2019492
Bad Vibes Forever14/12/2019573
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.