Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

The Vaccines - Combat Sports

Cover The Vaccines - Combat Sports
Cover

Album

Jaar:2018
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/04/2018 (Positie 44)
Laatste week notering:14/07/2018 (Positie 198)
Piekpositie:44 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:6540 (388 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 82 / Weken: 1
nl  Piek: 137 / Weken: 1
be  Piek: 44 / Weken: 5 (V)
  Piek: 89 / Weken: 3 (W)
es  Piek: 83 / Weken: 1
pt  Piek: 35 / Weken: 1

Tracks

30/03/2018
CD Columbia 19075804822 (Sony) / EAN 0190758048222
Toon detailsAlles beluisteren
1.Put It On A T-Shirt
  3:51
2.I Can't Quit
  2:42
3.Your Love Is My Favourite Band
  3:09
4.Surfing In The Sky
  2:31
5.Maybe (Luck Of The Draw)
  3:49
6.Young American
  2:01
7.Nightclub
  2:54
8.Out On The Street
  2:44
9.Take It Easy
  2:58
10.Someone To Lose
  3:08
11.Rolling Stones
  3:09
   
30/03/2018
LP RCA 19075807351 (Sony) / EAN 0190758073514
Toon detailsAlles beluisteren
   
30/03/2018
LP RCA 19075807361 (Sony) / EAN 0190758073613
Toon detailsAlles beluisteren
   

The Vaccines   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Post Break-Up Sex05/02/2011Tip: 29 
All In White27/08/2011Tip: 40 
Wetsuit04/02/2012501
No Hope14/07/2012Tip: 74 
Teenage Icon01/09/2012Tip: 14 
I Always Knew03/11/2012Tip: 17 
Bad Mood06/04/2013Tip: 51 
Melody Calling03/08/2013Tip: 21 
Handsome31/01/2015Tip: 61 
Dream Lover18/04/2015Tip: 67 
20/2018/07/2015Tip: 45 
Give Me A Sign31/10/2015Tip: 27 
I Can't Quit20/01/2018Tip: 15 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Did You Expect From The Vaccines?19/03/2011297
Come Of Age08/09/20121423
English Graffiti30/05/20156212
Combat Sports07/04/2018445
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

gherkin
Member
*****
Tof nieuw album van The Vaccines.

drogida007
Member
*****

Top Album.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.