Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Toto - 40 Trips Around The Sun

Cover Toto - 40 Trips Around The Sun
CD
Columbia / Legacy 88985469912
Cover Toto - 40 Trips Around The Sun
Cover

Album

Jaar:2018
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:17/02/2018 (Positie 20)
Laatste week notering:31/03/2018 (Positie 142)
Piekpositie:20 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:5216 (745 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 6
de  Piek: 8 / Weken: 3
at  Piek: 17 / Weken: 2
fr  Piek: 114 / Weken: 1
nl  Piek: 13 / Weken: 2
be  Piek: 20 / Weken: 7 (V)
  Piek: 64 / Weken: 6 (W)
se  Piek: 26 / Weken: 1
fi  Piek: 39 / Weken: 1
it  Piek: 53 / Weken: 1
es  Piek: 84 / Weken: 1

Tracks

09/02/2018
CD Columbia / Legacy 88985469912 (Sony) / EAN 0889854699123
Toon detailsAlles beluisteren
1.Alone
  4:31
2.Spanish Sea
  4:20
3.I'll Supply The Love
  3:44
4.I'll Be Over You
  3:50
5.Stranger In Town
  4:46
6.99
  5:12
7.Struck By Lightning
  4:15
8.Pamela
  5:09
9.Afraid Of Love
  3:51
10.I Won't Hold You Back
  4:52
11.Jake To The Bone
  7:03
12.Stop Loving You
  4:28
13.Lea
  4:29
14.Hold The Line
  3:55
15.Georgy Porgy
  4:07
16.Rosanna
  5:31
17.Africa
  4:55
   
09/02/2018
LP Columbia / Legacy 19075808661 (Sony) / EAN 0190758086613
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Alone
  4:31
2.Spanish Sea
  4:20
3.I'll Supply The Love
  3:44
4.I'll Be Over You
  3:50
5.Stranger In Town
  4:46
6.99
  5:12
7.Struck By Lightning
  4:15
8.Pamela
  5:09
9.Afraid Of Love
  3:51
LP 2:
1.I Won't Hold You Back
  4:52
2.Jake To The Bone
  7:03
3.Stop Loving You
  4:28
4.Lea
  4:29
5.Hold The Line
  3:55
6.Georgy Porgy
  4:07
7.Rosanna
  5:31
8.Africa
  4:55
   

Toto   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rosanna08/05/1982205
Africa07/08/1982710
Stop Loving You02/04/1988212
Pamela02/07/1988109
Mushanga22/10/1988274
Alone02/12/2017Tip 
Spanish Sea20/01/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tambu04/11/1995501
Mindfields13/03/1999423
Falling In Between25/02/2006653
35th Anniversary - Live In Poland10/05/20141511
XIV28/03/2015289
40 Trips Around The Sun17/02/2018207
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 2)

fabio
Member
*****
super

Widmann1
Member
*****
17 Titel auf einer Best Of, davon 3 neue Titel. Das ist für einen Fan nichts Halbes und nichts Ganzes.
Das tut der Qualität der Songs aber keinen Abbruch.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.