Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

George Ezra - Staying At Tamara's

Cover George Ezra - Staying At Tamara's
CD
Columbia 88985459782
LP
Columbia 88985459781
Digital
Sony 886446561875

Album

Jaar:2018
Label:COLUMBIA
Distributeur:SONY
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:31/03/2018 (Positie 23)
Laatste week notering:10/11/2018 (Positie 32)
Piekpositie:21 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:33
Positie aller tijden:847 (4952 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 33
de  Piek: 10 / Weken: 33
at  Piek: 6 / Weken: 31
fr  Piek: 20 / Weken: 5
nl  Piek: 7 / Weken: 32
be  Piek: 21 / Weken: 33 (V)
  Piek: 50 / Weken: 25 (W)
se  Piek: 25 / Weken: 16
no  Piek: 31 / Weken: 7
dk  Piek: 7 / Weken: 10
it  Piek: 57 / Weken: 1
es  Piek: 99 / Weken: 1
au  Piek: 7 / Weken: 16
nz  Piek: 8 / Weken: 7

Tracks

23/03/2018
CD Columbia 88985459782 (Sony) / EAN 0889854597825
23/03/2018
Digital Sony 886446561875 (Sony) / EAN 0886446561875
Toon detailsAlles beluisteren
1.Pretty Shining People
  3:32
2.Don't Matter Now
  2:56
3.Get Away
  2:34
4.Shotgun
  3:21
5.Paradise
  3:42
6.All My Love
  2:41
7.Sugarcoat
  3:22
8.Hold My Girl
  3:31
9.George Ezra feat. First Aid Kit - Saviour
  3:32
10.Only A Human
  3:34
11.The Beautiful Dream
  4:30
   
23/03/2018
LP Columbia 88985459781 (Sony) / EAN 0889854597818
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
+ CD
   

George Ezra   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Budapest15/02/2014725
Cassy O'05/07/2014Tip: 3 
Blame It On Me27/09/2014Tip: 6 
Listen To The Man29/11/2014Tip: 10 
Barcelona22/08/2015Tip: 12 
Don't Matter Now01/07/2017Tip: 5 
Paradise03/02/2018Tip: 7 
Shotgun07/07/2018119
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wanted On Voyage05/07/20141386
Staying At Tamara's31/03/20182133
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 6)

Widmann1
Member
*****
Leider wird das aus 11 Songs bestehende Album zur Hälfte schlechter, weil ruhiger. Aber zuvor verbreitet es wirklich tolle Laune mit dem Höhepunkt "Don't Matter Now".

fabio
Member
****
buono

ShadowViolin
Member
****
Pretty Shining People *** *
Don't Matter Now *** *
Get Away *** *
Shotgun *** **
Paradise *** **
All My Love *** *
Sugarcoat *** *
Hold My Girl *** *
Saviour *** **
Only A Human *** *
The Beautiful Dream *** *

4.27 - 4*

Abgesehen von den Singles kenne ich George Ezra's Debut-Album nicht, doch trotzdem war ich irgendwie auf "Staying At Tamara's" gespannt und so lud ich es beim Release-Tag herunter. Dieses Mal kannte ich die Singles nicht, und so war ich gespannt wie das Gesamtwerk klingen würde, und es ist nun in etwa so geraten wie erwartet. Netter Singer-Songwriter-Pop. Musikalisch oft austauschbarer wie erwartet, aber seine Stimme wertet das Ganze halt schon ganz schön auf. "Paradise", "Saviour" und "Shotgun" stechen alle heraus und stellen für mich die Highlights dar.

da_hooliii
Member
****
Die vor dem Album veröffentlichte Singleauskopplung "Paradise" fand ich etwas nervig. Den Rest vom Album kann man sich allerdings durchaus anhören.

gherkin
Member
*****
Dik te pruimen nieuw album van George Ezra.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.