Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

5 Seconds Of Summer - Youngblood

Cover 5 Seconds Of Summer - Youngblood
CD
Capitol 00602567482222
Digital
Capitol 00602567483601
Cover 5 Seconds Of Summer - Youngblood
CD
Capitol 00602567482246
Cover 5 Seconds Of Summer - Youngblood
CD
Capitol 00602567482246
Cover 5 Seconds Of Summer - Youngblood
CD
Capitol 00602567482246
Cover 5 Seconds Of Summer - Youngblood
CD
Capitol 00602567482246
Cover 5 Seconds Of Summer - Youngblood
LP
Capitol 6748225
Cover 5 Seconds Of Summer - Youngblood
CD Deluxe
Capitol 00602567482239
Digital Deluxe
Capitol 00602567483625

Album

Jaar:2018
Label:CAPITOL
Distributeur:UNIVERSAL
Download / Stream:
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/06/2018 (Positie 3)
Laatste week notering:06/10/2018 (Positie 84)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:2136 (2504 Punten)
Mid price:13/10/2018 / Piek: 9 / Weken: 6
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 3
de  Piek: 6 / Weken: 4
at  Piek: 5 / Weken: 3
fr  Piek: 43 / Weken: 3
nl  Piek: 2 / Weken: 16
be  Piek: 3 / Weken: 16 (V)
  Piek: 14 / Weken: 11 (W)
se  Piek: 15 / Weken: 20
fi  Piek: 8 / Weken: 10
no  Piek: 6 / Weken: 10
dk  Piek: 7 / Weken: 14
it  Piek: 5 / Weken: 17
es  Piek: 2 / Weken: 13
pt  Piek: 6 / Weken: 3
au  Piek: 1 / Weken: 15
nz  Piek: 2 / Weken: 11

Tracks

15/06/2018
CD Capitol 00602567482222 (UMG) / EAN 0602567482222
15/06/2018
LP Capitol 6748225 (UMG) / EAN 0602567482253
15/06/2018
Digital Capitol 00602567483601 (UMG) / EAN 0602567483601
Toon detailsAlles beluisteren
1.Youngblood
  3:23
2.Want You Back
  2:53
3.Lie To Me
  2:30
4.Valentine
  3:16
5.Talk Fast
  3:07
6.Moving Along
  3:17
7.If Walls Could Talk
  3:02
8.Better Man
  3:09
9.More
  3:14
10.Why Won't You Love Me
  3:20
11.Woke Up In Japan
  2:37
12.Empty Wallets
  3:07
13.Ghost Of You
  3:17
   
15/06/2018
Deluxe - CD Capitol 00602567482239 (UMG) / EAN 0602567482239
15/06/2018
Deluxe - Digital Capitol 00602567483625 (UMG) / EAN 0602567483625
Toon detailsAlles beluisteren
1.Youngblood
  3:23
2.Want You Back
  2:53
3.Lie To Me
  2:30
4.Valentine
  3:16
5.Talk Fast
  3:07
6.Moving Along
  3:17
7.If Walls Could Talk
  3:02
8.Better Man
  3:09
9.More
  3:14
10.Why Won't You Love Me
  3:20
11.Woke Up In Japan
  2:37
12.Empty Wallets
  3:07
13.Ghost Of You
  3:17
14.Monster Among Men
  3:12
15.Meet You There
  3:11
16.Babylon
  3:33
   
22/06/2018
Exclusive - CD Capitol 00602567482246 (UMG) / EAN 0602567482246
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
Poster On Pack & 4 Exclusive Covers.
   

5 Seconds Of Summer   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
She Looks So Perfect29/03/2014205
Good Girls24/05/2014402
Don't Stop21/06/2014161
Kiss Me Kiss Me05/07/2014291
Everything I Didn't Say05/07/2014311
Amnesia05/07/2014212
What I Like About You07/02/2015Tip: 76 
She's Kinda Hot25/07/2015461
Hey Everybody!24/10/2015Tip: 12 
Jet Black Heart27/02/2016Tip 
Girls Talk Boys23/07/2016Tip: 34 
Want You Back03/03/2018Tip: 4 
Youngblood16/06/20181023
Valentine29/09/2018Tip 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
5 Seconds Of Summer12/07/2014134
LiveSOS27/12/2014419
Sounds Good Feels Good31/10/2015232
Youngblood23/06/2018316
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

ShadowViolin
Member
****
Youngblood *** **
Want You Back *** *
Lie To Me *** *
Valentine *** *
Talk Fast *** *
Moving Along *** *
If Walls Could Talk *** * +
Better Man *** *
More *** *
Why Won't You Love Me *** *
Woke Up In Japan *** *
Empty Wallets *** *
Ghost Of You *** *
Monster Among Men *** *
Meet You There *** *
Babylon *** **

4.125 - 4*

Ein durchaus solides Album, welches vor allem durch den Überraschungshit und Titeltrack "Youngblood" und dem Deluxe-Edition-Closer "Babylon" lebt. "If Walls Could Talk" und der Deluxe-Edition-Song "Meet You There" heben sich auch noch etwas hervor, sonst ist alles Pop-Rock ab der Stange. Die Länge der Songs täuscht teilweise, denn sie kommen einem teils länger vor wie man meint, was doch eher ein negatives Zeichen ist. Trotzdem fällt die Bewertung bei den einzelnen Songs wie auch beim Gesamtwerk mit 4* solide aus.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.