Login
BelgiŽ (Vlaanderen)

Tom Waits - Bawlers

Cover Tom Waits - Bawlers
LP Blue Vinyl
Epitaph / Anti 045787549151
Cover Tom Waits - Bawlers
LP Red Vinyl
Epitaph / Anti 8 714092 754933

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nl  Piek: 115 / Weken: 1

Tracks

21/04/2018
Red Vinyl - LP Epitaph / Anti 8 714092 754933 / EAN 8714092754933
Toon detailsAlles beluisteren
Extras:
Record Store Day 2018 Indie Exclusive - Limited to 4500 expl.
   
21/04/2018
Blue Vinyl - LP Epitaph / Anti 045787549151 / EAN 0045787549151
Toon detailsAlles beluisteren
   
15/06/2018
LP Epitaph EPIT 7549-1 / EAN 8714092754919
Toon detailsAlles beluisteren
   
15/06/2018
CD Epitaph EPIT 7549-2 / EAN 8714092754926
Toon detailsAlles beluisteren
   

Tom Waits   Discografie / Fan worden

Singles - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Back In The Crowd12/11/2011Tip: 73 
 
Albums - Ultratop
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mule Variations24/04/1999211
Alice11/05/200277
Blood Money11/05/200288
Real Gone09/10/2004718
Orphans - Brawlers, Bawlers & Bastards25/11/2006416
Glitter And Doom Live28/11/20092915
Bad As Me29/10/2011415
Closing Time09/02/20191102
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
BelgiŽ (WalloniŽ) AustraliŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
franŃaisenglish
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?
Onze website maakt gebruik van cookies om zijn gebruikers de best mogelijke ervaring van de website te bieden. In bepaalde gevallen worden de cookies ook geÔnstalleerd door derde partijen. U vindt meer informatie in onze verklaring van de bescherming van data.